Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Eskişehir’de Oturma Grupları Fiyatları Ne Kadar?

Eskişehir’de Oturma Grupları Fiyatları Ne Kadar?

 

Oturma grupları fiyatları; malzeme kalitesi, masa boyutu, marka, tasarım karmaşıklığı ve sandalye sayısına göre değişiklik gösterir. Peki, Divona Home oturma grupları fiyatları ne kadar?

Farklı malzemeler kullanılarak üretilen bahçe mobilyası fiyatları belirli aralıklara göre değişiklik göstermektedir. Balkon bahçe, teras ve veranda gibi alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan; farklı setlerden oluşan bahçe mobilyası çeşitleri özelliklerine göre çeşitli fiyat aralığındadır. Peki oturma grupları fiyatları set içeriğine göre nasıldır, ne kadar değişiklik gösterir? İşte detaylar!

En Çok Satan Divona Home Oturma Grupları Fiyatları

Oturma grupları farklı başlıklar altında toplanabilmektedir. Çünkü çeşitli tasarımlarda bulunmaları, onların farklı alanlarda kullanılmalarını sağlamıştır. Kare, dikdörtgen masa modellerinin yanı sıra, koltuk yapıları ve sandalye sayıları bahçe oturma grupları fiyatları üzerinde etkilidir.
Divona Home kampanyalı oturma grupları satışı yapan firmalardan bir tanesidir. Özellikle her bütçeye hitap eden çeşitli içeriğe sahip setleri ile dikkat çekmektedir. Divona Home ikili, üçlü ve dörtlü oturma grupları fiyatları şu şekilde açıklanabilir;

1 – İkili Oturma Grubu Fiyatları

Bahçe oturma grubu seçiminde kullanılacak alanın büyüklüğüne göre tercih yapmalısınız. Böylelikle dekorasyondan maksimum verim elde edebilmeniz mümkün olur. Özellikle dar alanlar için ikili oturma grubu tercih etmeniz gerekmektedir. İkili bahçe oturma grubu ahşap, plastik, alüminyum ve rattan modellerde bulunmaktadır.

Firmada en ekonomik ve ucuz bahçe mobilyası ikili setlerden oluşan tasarımlardır. Oldukça uygun fiyatları ve kaliteli materyalleri ile ilgili kullanılan alana şık bir görünüm kazandırmaktadır. Divona Home ikili oturma grupları fiyatları şu şekildedir;
 
Oturma Grubu Modelleri Oturma Grupları Fiyatları
Dove rattan ikili bahçe takımı ₺19.990,00
Mona killi rattan çay seti bahçe oturma grubu ₺20.077,19
Cedrus ikili koltuk takımı ₺31.790,00
Luna ikili rattan sehpalı bahçe koltuk takımı ₺14.990,00
Bergamot small ikili bahçe oturma grubu ₺39.286,50
Visterya ikili koltuk takımı ₺31.790,00
Almus ikili koltuk takımı ₺31.790,00
Dior ikili çay seti bahçe oturma grubu ₺24.990,00

2 – Üçlü Oturma Grubu Fiyatları

Doğal yapıları ile zarif ve şık görünümlere sahip bahçe oturma grupları rattan tasarımlar bahçelerinize çok yakışmaktadır. Rattan koltuk tasarımları ve sandalye yapıları ile muazzam bir görünüm sunmaktadır. Ayrıca bu ürünler sade görünümleri ile de fark yaratmaktadır.
Rattan oturma grupları fiyatları tarzları ve kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Divona Home oturma grupları fiyatları tasarım detaylarına göre değişiklik gösterir. Özellikle bu ürünler minderli seçeneklerde de bulunabilmektedir. Peki, rattan koltuk takımı modelleri hangi fiyat aralıklarında yer almaktadır? Detaylar şu şekildedir;
  • Romano üçlü bahçe koltuk takımı: ₺41.800,00
  • Cardinal üçlü bahçe koltuk takımı: ₺108.680,00
  • Climber üçlü bahçe koltuk takımı: ₺77.077,00
  • Sofa üçlü koltuk takımı: ₺43.450,00
  • Vinca üçlü bahçe koltuk takımı: ₺59.423,10

3 – Divona Home Oturma Grupları Fiyatları: 3+1+1+S Oturma Grubu Fiyatları

Geniş bahçelere sahip olanlar için Divona Home birbirinden şık ve kaliteli oturma grupları satışa sunmuştur. Özellikle bazı modeller görünümleri ile ön plana çıkmakta ve muazzam bir dekorasyonun parçası olmaktadır. Geniş içeriğe sahip oturma grupları fiyatları üretildikleri materyale göre farklı fiyat aralıklarında bulunmaktadır.

Ekonomik ve ucuz koltuk takımı 3+3+1+1, 3+2+1+S ve 3+1+1+S tasarımlarıyla; siz de bahçelerinizi istediğiniz gibi dekore etme imkanı elde edebilirsiniz. İşte büyük bahçelere yakışan oturma grupları fiyatları;
 
Oturma Grubu Modeli Oturma Grupları Set İçeriği Oturma Grupları Fiyatları
Violet koltuk takımı 3+1+1+S ₺113.823,00
Publito ahşap oturma grubu 3+1+1+S ₺108.948,12
Palacio bahçe oturma grubu 3+2+1+1+OS ₺130.219,00
İnce üçlü bahçe oturma grubu 3+1+1 ₺124.324,00
Lale plus koltuk takımı 3+1+1+S ₺100.552,00

Kullanışlı Rattan Oturma Grubu Fiyatları Nasıldır?

Rattan bahçe mobilyası kullanım alanı en geniş olan modeller barındırmaktadır. Divano Home rattan bahçe sandalyesi, bahçe salıncağı, köşe koltuk takımı ve oturma grupları ile dikkat çekmeye devam etmektedir.

Bahçe oturma grubu plastik ve rattan modeller; dış mekanlar için oldukça uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Divano Home özenle tasarlanmış rattan oturma grupları fiyatları ₺13.225,90’den başlayarak ₺201.465,00’ye kadar çıkmaktadır. Görüldüğü gibi her bütçeye uygun oturma grubu bulmak mümkündür.

Divona Home Bahçe Mobilyası Modelleri ve Oturma Grupları Fiyatları 2023

Bahçe balkon mobilyası denildiğinde birçok ürün grubu öne çıkmaktadır. Özellikle dekorasyonlarının zenginleştirilmesi ve çeşitlendirilmesi adına birden fazla ürünün kullanılması gerekli olmaktadır. Oturma grupları ve köşe koltuk takımları yanına tamamlayıcı parçalar olarak; balkon salıncağı, şemsiyesi ve yemek masası gibi ürünler kullanmak, dekorasyonların daha güzel oluşturulmasına yardımcı olur.

Divona Home bahçe salıncağı, bahçe köşe takımı, bahçe balkon masa takımı, sehpa, kanepe ve koltuklar ile size bu imkânı vermektedir. Dekorasyonları zenginleştirirken farklı renk ve desenlere sahip bahçe oturma grubu minderi tercih etmeniz de, göz alıcı alanlar oluşturmanızı sağlayacaktır. İşte, dekorasyon oluştururken size fikir verecek en çok tercih edilen bahçe mobilyası modelleri;
  • Fındık tekli rattan kahverengi salıncak modeli: ₺5.142,85
  • Cenova bahçe masa takımı: ₺25.900,00
  • Capri junda rattan bahçe balkon salıncak modeli: ₺10.490,00
  • Beymen krem bahçe balkon takımı: ₺8.900,00
  • Lagodya rattan bahçe köşe takımı: ₺36.778,00

Bahçe Salıncakları Fiyat Aralığı Nasıl?

Divano Home firmasının farklı modellerdeki bahçe salıncağı tasarımları ile birçok kişi tarafından takip edilmektedir. Tek kişilik salıncak modellerinin yanı sıra geniş yapıya sahip salıncak modelleri ile bahçelerdeki dekorasyonun tamamlanmasını sağlamaktadır.
Makrome bahçe salıncağı, bahçe teras salıncağı ve hamak modelleri tek ve çift kişilik tasarımlarıyla sizi beklemektedir. Ayrıca ahşap, plastik ve rattan salıncaklar bahçelerinize çok yakışmaktadır. Dekorasyonunuzu oluştururken bahçenize daha uygun fiyatlı salıncaklar almak isterseniz, işte bu modeller tam size göre!
  • Capri swing duble bodrum rattan bahçe balkon salıncağı: ₺10.900,00
  • Victor tekli salıncak: ₺14.685,00
  • Ahtapot çiftli salıncak: ₺5.631,41
  • Cenova bahçe balkon salıncak modeli: ₺5.900,00

Uygun Fiyatlı Bahçe Sandalyesi Modelleri Divona Home’da!

Sizin için özel olarak tasarlanan bahçe sandalyesi modelleri dış mekanlarınıza çok yakışmaktadır. Sabit veya katlanır bahçe sandalyesi tasarımları bahçe balkon kullanımına uygundur.

Bahçe sandalyeleri plastik alüminyum, rattan ve ahşap sandalye tasarımlarıyla göz doldurmaktadır. Siz de kaliteli malzemeleri ve tasarımları ile dikkat çeken; bahçe masaları ve sandalyelerini Divona Home’dan tercih edebilirsiniz. Sandalyeler ve oturma grupları fiyatları firma genelinde oldukça uygundur.

Sık Sorulan Sorular

Bahçe balkon teras ve iç yaşam alanlarının dekorasyonu oluşturulurken, çeşitli mobilya setleri kullanılmaktadır. Farklı materyal yapıları ve özellikleriyle öne çıkan Divona Home oturma grupları fiyatları hakkında en sık sorulan sorular şu şekildedir;

1 - Balkon Sandalyesi 4’lü Modeller Ne Kadar?

Uygun oturma grupları fiyatları yanında katlanır ahşap masa sandalye dörtlü tasarımları da, Divona Home’da bulunmaktadır. Bu modeller kullanışlı olmalarının yanında uygun fiyat avantajı sunmaktadır. Özellikle her dekorasyona uyum sağlayacak olan rejisör katlanır ahşap masa sandalye takımı bahçe ve balkonlarınız için ideal bir üründür. Bu ürünler ₺9.900,00’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2 - En Ucuz Balkon Sandalyesi Ne Kadar?

Ekonomik ve hesaplı mobilyalara sahip olmak herkesin hakkı. Birbirinden seçkin ve kaliteli ürünleriyle ön plana çıkan Divona Home en ucuz balkon sandalyesi modellerini sizin için sunmaktadır. Oturma grupları fiyatları ve sandalye fiyatları hakkında bilgi almak için size ziyaret edebilirsiniz.

3 - Balkon Sandalyesi Fiyatları Nasıldır?

Bahçe balkon sandalyesi ve oturma grupları fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Mobilyaların hangi materyalden üretildikleri, özellikleri ve kalitesi fiyatlara etki etmektedir. Balkon sandalyesi fiyatları ₺894.46’den başlamaktadır.

4 - Plastik Bahçe Sandalyesi En Ucuz Ne Kadardır?

Bahçelerde plastik mobilyaların kullanımı daha uygun olmaktadır. Çünkü bu ürünler hava şartlarına karşı üst düzey dayanıklılık göstermektedir. Divona Home plastik bahçe sandalyesi ve oturma grupları fiyatları bütçenizi zorlamayacak düzeydedir.
Plastik dış mekân sandalyeleri ₺894.46’den başlamaktadır. Plastik oturma grupları fiyatları ise ₺12.916,50’den başlamaktadır. Sizde bütçenize uygun olan ürünlere karar vererek, ekonomik bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

5 - Bahçe Oturma Grubu Koruma Örtüsü Var mı?

Bahçe oturma grupları için koruma kılıfı tercih edilmektedir. Aynı zamanda bahçede depolama alanına bulunan kişiler; olumsuz hava şartlarında ürünleri depolama alanına koymaları doğru bir tercih olmaktadır. Hafif yapıya sahip oturma grupları fiyatları açısından oldukça uygundur.
Divona Home ekonomik oturma grupları fiyatları açısından plastik ve rattan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede yağışlı ve havalarda ürünleri taşırken herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Çünkü plastik ve rattan yapısı gereği, oldukça hafif ve taşıması kolay bir materyaldir. Ahşap bahçe mobilyaları dış mekânlar için kullanım zorluğu oluşturabilmektedir.

6 – Mobilya Seçimde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Geniş ürün yelpazesi ile sunulan oturma grubu modellerini satın alırken nelere dikkat edilmesi gerekir? Her zevke hitap eden modern oturma gruplarının uzun ömürlü kullanım sunması önemlidir. Bu nedenle çok amaçlı ve uygun hesaplı, oturma grupları ve koltuk takımları tercih edilmelidir.

Sadece oturma odası için değil yatak odası, genç odası, yemek odası çocuk odası gibi oda dekorasyonlarında da bu konulara dikkat edilmelidir. Dekorasyonlarınıza renk katacak bütçenize göre bahçe mobilyası ve oturma grupları fiyatları Divona Home’da sizleri beklemektedir.
 
 
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English