Son Dakika Haberler

Eğlencenin Kalbi Jolly Joker Mekanları

2008 yılında İstanbul’da müzikseverlerle buluşmaya başlayan Jolly Joker, kısa sürede Türkiye’nin dört bir yanına yayılan geniş bir konser mekânları ağı oluşturdu. Üstün ses ve ışık sistemleriyle donatılmış sahneleri, benzersiz atmosferi ve unutulmaz performanslarıyla Jolly Joker, Türkiye’nin en büyük konser zinciri olarak öne çıkıyor.

Bugün, 21 şubesi ile müzik ve eğlenceyi her kesime ulaştırmayı hedefleyen Jolly Joker, her yıl 1,5 milyondan fazla müzikseveri ağırlıyor. 12 şehirde toplam 8 JJ Pub, 13 konser mekanı ve bir JJ Arena’ya sahip olan Jolly Joker, her bir mekânıyla şehirlerin eğlence hayatına renk katıyor. İşte Jolly Joker’in öne çıkan mekanlarından bazıları:

Jolly Joker Bursa

2014 yılında Podyum Park AVM’de kapılarını açan Jolly Joker Bursa, 1.200 m² kapalı alanı ve 1.500 kişilik kapasitesiyle şehrin en büyük performans merkezlerinden biri. Gelişmiş altyapısı, üstün teknik donanımı ve akustik özellikleriyle öne çıkan bu mekan, ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinliklerle dolu bir takvime ev sahipliği yapıyor.

Jolly Joker Kartal

2018 yılında açılan Jolly Joker Kartal, 2.500 kişilik kapasitesi ve denize nazır konumuyla Anadolu yakasının en gözde eğlence noktalarından biri haline geldi. Açık alan ferahlığı ve eşsiz sahnesiyle dikkat çeken mekan, müzikseverleri sevdikleri sanatçılarla buluştururken bölgedeki eğlence hayatına yeni bir soluk getiriyor.

Jolly Joker Kocaeli

Jolly Joker Kocaeli, Türkiye’nin en çok konser düzenleyen zincir mekanlarından biri olarak Kocaeli’de müzikseverleri ünlü isimlerle buluşturuyor. Şık iç dekorasyonu ve son teknoloji ses sistemleriyle dikkat çeken bu mekan, yıl boyunca düzenlediği özel konserlerle unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

Jolly Joker Gaziantep

2018 yılında Primemall AVM’de hizmet vermeye başlayan Jolly Joker Gaziantep, 1.000 kişilik kapasitesiyle şehrin en gözde eğlence noktalarından biri oldu. Kaliteli iç dekorasyonu ve gelişmiş ses sistemleriyle Gaziantep’in müzikseverlerine taze bir soluk getiren bu mekan, yıl boyunca müzik dünyasının yıldızlarını sahnesinde ağırlıyor.

Jolly Joker Vadistanbul

2018’de Vadistanbul AVM içinde açılan Jolly Joker Vadistanbul, 2.000 kişilik kapasitesi ve dinamik atmosferiyle İstanbul’un en popüler konser mekanlarından biri. Sahnesi, izleyicilerin performansları her açıdan rahatlıkla izleyebilmesi için özenle tasarlandı. Bu mekan, Jolly Joker’in yüksek kalite standartlarını temsil eden önemli bir parçası.

Jolly Joker Mersin

Mersin Marina AVM’de yer alan Jolly Joker Mersin, 2.000 kişilik geniş kapasitesi ve üstün ses ile ışık sistemleriyle müzikseverleri sevdikleri sanatçılarla buluşturuyor. AVM içindeki konumu sayesinde otopark avantajları sunan bu mekan, Mersin’in eğlence hayatına yeni bir soluk katıyor.

Jolly Joker mekanları, müzikseverler için eşsiz konser deneyimleri sunmaya devam ediyor. Bu özel mekanlarda gerçekleşen harika etkinliklerin biletleri Biletinial sitesi üzerinden edinilebilmektedir.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”