Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Dekoratif Başlıklı Bazalar: Yatak Odasına Şıklık Katmanın Yolları

Dekoratif Başlıklı Bazalar: Yatak Odasına Şıklık Katmanın Yolları

Yatak odası, işlevselliğinin ve şıklığın buluştuğu başlıca odalardan biridir. Durum böyleyken yatak konforunu ve görünümüne etki eden baza seçimi ile yatak odasının ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Baza seçiminde baza fiyatları ile birlikte dekoratif açıdan öne çıkan modellere de öncelik verebilirsiniz. Peki uygun baza fiyatı ile birlikte dekoratif görünümüyle de tercih edilen başlıklı bazalar yatak odasında nasıl kullanılmalı?

Dekoratif Baza Nasıl Kullanılır?

Bazalar, depolama alanı sağlayan özelliklerinin yanı sıra dekoratif görünümüyle de yatak odasının ihtiyacını karşılar. Şık bir yatak odası dekorasyonu için bazanın tasarım ve renk özelliklerini gözden geçirerek kesin kararınızı verebilirsiniz. Dekoratif başlıklara sahip baza modelleri, genellikle baza-başlık takımı hâlindedir. Kadife, keten, micro fiber gibi kumaşlı modeller dışında ahşap, metal ve kapitone gibi malzemeler de başlıkta kullanılır. Yatak odasına şık bir detay kazandırmak için ise paylaşacağımız başlıklı baza dekorasyon fikirleri size ilham verebilir.

 

Konforlu ve Modern Çift Kişilik Baza-Başlık

Çiftler için alınması gereken yatak odası ürünlerinden biri baza-başlık takımıdır. Yatak odasında uyumlu bir görünüm elde etmek için takım hâlinde bu iki ürünü satın alabilirsiniz. Ölçü bakımından çift kişilik baza başlık modellerine yönelebilirsiniz. Modern tasarıma sahip baza ve başlık takımında ise farklı renk ve kumaşa göre değişen modelleri tercih edebilirsiniz. Bu doğrultuda; suni deri, metal konstrüksiyon başlıklı ve metal ayaklı modeller modern bir görünümü destekleyecektir. Söz konusu modeller ayrıca geniş depolama ve yükselebilir baza ayak desteğiyle de öne çıkar. Dekorasyonda yansıtmak istediğiniz tarza göre başlık-baza tercihinde açık, koyu veya nötr renkli kaliteli kumaştan oluşan modellere öncelik verebilirsiniz.

Minimalist Detaylı Baza Başlıklar

Yatak odası dekorasyonunda minimalizmi tercih edecekler, baza-başlık ürünününde de bunu yansıtabilirler. Başlık ve bazada gri, siyah, beyaz ve bej gibi nötr renkleri tercih ederek diğer yatak odası ürünleriyle de uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz. Minimalist görünüme sahip baza ve başlık takımı seçerek yatak odasında sade ve şık bir dekorasyona katkı sunabilirsiniz.

 

Kapitoneli Yatak Başlık ve Baza

 

Göze hitap eden bir başlık-baza takımı için kapitoneli malzemeden üretilen modeller tercih edilebilir. Kapitoneli yatak başlığı, isteğe göre farklı renk ve kumaşta üretilir. Yatak odasında görmek istediğiniz tarza uygun olarak kapitoneli düğmeli modele karar verebilir, göz alıcı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Kapitone işçiliğinin özenli tasarımlarını barındıran kapitoneli başlık ve baza seçimi için nötr ve koyu renkler, göz alıcı tasarımı destekleyecektir. Özellikle mat siyah, lacivert, koyu yeşil ve antrasit gri renkleri, modern ve lüks bir yatak odası dekorasyonuna katkı sunar. Evlenmeyi düşünen çiftler de yatak odasını tasarlarken kapitone detaylı modellere öncelik vererek yata odasına hem şıklık hem de işlevsellik kazandırabilirler.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English