Son Dakika Haberler

Çeşme Gezi Rehberi 2023

Her yıl biraz daha popüler olmaya devam eden ve yaz ayları denildiğinde ilk akla gelen destinasyonlardan biri olan Çeşme sahiliyle deniziyle ve gece hayatıyla herkesin eğlenebildiği ve keyifli bir tatil gerçekleştirebildiği bir rota olmaktadır. Tarihi taş evlerinin sunduğu görsel şöleni ve yılın hemen hemen her günü rüzgar almasıyla rüzgar sörfünün en iyi yapıldığı noktalardan biri haline gelmiştir.

Her yıl biraz daha popüler olmaya devam eden ve yaz ayları denildiğinde ilk akla gelen destinasyonlardan biri olan Çeşme sahiliyle deniziyle ve gece hayatıyla herkesin eğlenebildiği ve keyifli bir tatil gerçekleştirebildiği bir rota olmaktadır. Tarihi taş evlerinin sunduğu görsel şöleni ve yılın hemen hemen her günü rüzgar almasıyla rüzgar sörfünün en iyi yapıldığı noktalardan biri haline gelmiştir. 

Çeşme Hakkında

Mayıs ayının gelmesiyle açılan popüler sezonu Eylül ayında da sürerek devam etmektedir. Tabii ki en yoğun ve popüler dönemini ise yaz aylarında yaşamaktadır. Gündüzleri muhteşem sahillerinde geceleri ise eğlenceli gece hayatıyla sizleri büyüleyecek Çeşme’de mutlaka tatmanızı önerdiğimiz lezzetler ise Kumru, Boyoz ve sakız ürünleri olmaktadır.

Çeşme’de Gezilmesi Gereken Yerler

Çeşme’ye gittiğinizde mutlaka görmenizi önerdiğimiz lokasyonlar ise Ayıos Haralambos Kilisesi, Çeşme Çarşısı, Çeşme Kalesi ve Müzesi olmaktadır. Birbirinden güzel ve masmavi deniziyle buluşmak içinde önereceğimiz sahilleri Ilıca, Altınkum, Ayayorgi Koyu, Mavi Koy gibi sahiller olmalıdır.

Popüler Çeşme Otelleri

Her zevke uygun tatil planı yapabileceğiniz Çeşme’de Popüler Çeşme Otellerini TatilBudur web sitesinden inceleyebilir ve erken rezervasyon dönemini takip ederek uygun fiyata hayallerinizdeki tatile kavuşabilirsiniz.

Çeşmeye Hangi Aylarda Gidilir

Yaz dönemi yoğun bir popülasyon yaşayan Çeşme’yi Mayıs ya da Eylül ayında keşfederek bölgenin hem sakinliği ile hem de güzelliği ile baş başa kalabilirsiniz. 

Erken Rezervasyon Çeşme Otelleri

Çeşme’de tatil planlıyorsanız TatilBudur’un erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak avantajlı ve hayallerinizdeki tatile kavuşabilirsiniz. Erken rezervasyon otelleri sayesinde %50’ye varan indirim olanakları ve koşulsuz iptal hakkı ile tatilinizi şimdiden planlayabilir ve sadece tatili bekleme sürecine girebilirsiniz.

Her Şey Dahil Çeşme Otelleri

Her yaz döneminin tartışmasız ilk akla gelen lokasyonlarından olan Çeşme’nin Her Şey Dahil Otelleri’nde konaklayarak bu yazı unutulmaz bir deneyimle taçlandırabilirsiniz. Çeşme Otellerinde erken rezervasyon imkanlarıyla gerçekleştireceğiniz tatili hem daha uygun hem daha avantajlı olarak planlayabilirsiniz. Sizler de bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsanız TatilBudur web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English