Son Dakika Haberler

Bluz Kombinleri ile Bahar Kombinleri

Bahar ayları; doğanın uyanışına tanıklık ettiğimiz, renklerin canlandığı ve hava sıcaklıklarının yumuşadığı dönemlerdir. Bahar mevsiminde gardıroplar da canlanır ve kışın ağırlığını üzerinizden atılır. İşte tam da bu noktada, bluz kombinleri ile bahar kombinleri arasında bir denge kurmak gerekir. Bluzlar, hafif kumaşları ve çeşitli desenleriyle baharın enerjisini yansıtan parçalardır. İçeriğimizde bluzların nasıl kombin edileceğini keşfediyor olacağız.

 

Canlı ve Enerjik Bahar Renkleri ile Bluz Kombinleri

Bahar mevsimi, canlı ve enerjik renklerin ön plana çıktığı bir dönemdir. Bu renk paleti bluz kombinleri için harika bir seçenek sunar. Özellikle pastel tonlar; soft pembe, mavi, yeşil gibi renkler, bahar tazeliğini yansıtarak gardırobunuza dinamiklik katar.

Turuncu, sarı ya da hafif tonlarda sıcak renkler de baharın enerjisiyle uyum içinde kullanılabilir. Soft renklerle tasarlanmış bir bluz, etrafınıza pozitif bir enerji yayacaktır. Enerjik ve son derece canlı bir bahar kombini yapmak istiyorsanız bu ürünler tercihiniz olabilir.

Butik Buruc ürünlerine bakabilir, size en çok yakışacak olan bluzu seçebilirsiniz. Örneğin straplez şifon bluzu tercih edebilirsiniz. Pudra pembe rengi ile büyüleyen bu eşsiz tasarım, kot şortlarla muhteşem bir uyum yakalar. Çiçek desenli bir saç aksesuarı ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Çiçek Desenleri ile Romantik Bir Dokunuş

Bluz modelleri arasından çiçek desenleri ile dikkat çekenleri incelemelisiniz. Bahar mevsimini ana hatları ile yansıtan bu ürünler, romantik bir kombin hazırlamanızı kolaylaştırır. Cıvıl cıvıl bir kombin hazırlarken kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Çiçek desenli bluzlarla açık ve yumuşak renk tonlarını kombin haline getirebilirsiniz. Özellikle bej, açık mavi, toz pembe gibi renkler ile görünümü destekleyebilirsiniz. Bahar mevsiminin ruhunu taşımanın tam vakti!

Bluz ve Ceket Kombinleri ile Ofis Şıklığı

Ceket ve bluz kombinleri ile benzersiz bir ofis şıklığı yakalamak sizin elinizdedir. Butik Buruc tarafından sizler için tasarlanıp sunulan her bir model, ofis kombinlerinize destek verecektir. Kombin önerileri şunlar olabilir:

  • Damla detaylı crop bluz modeli, dar kesim kalem eteklerle harika bir uyum elde eder. Sıkıca toplanmış saçlar ve nude tonlarda bir makyaj ile görünümü destekleyebilirsiniz.
  • Yan bağlamalı yakalı saten bluzun ofis ortamında ne kadar hoş görüneceğini tahmin dahi edemiyoruz. Eğer siz de bağlamalı modelleri seviyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Siyah ya da krem rengi bir kumaş pantolon ile kombin haline getirebilirsiniz. Halka küpeleri de kombine dahil etmeyi unutmayın!
  • Omuz ve yan pileli bluz, özellikle ofisin toplantı günlerinde kullanabileceğiniz formda bir üründür. Göz alıcı tasarımı ve kırmızı rengiyle revaçtadır.
  • Yaka büzgü detay bluz, siyah rengin asalet dolu duruşunu en iyi şekilde taşır. At kuyruğu saçlar ve havuç paça pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca minimal takılarla da görünümü destekleyebilirsiniz. Ürünün malzeme kalitesi de son derece yüksek olduğundan, memnuniyetle kullanabilirsiniz.

Bluz ve Jean Kombinleri ile Rahatlığı Hissedin

Jeanler hayatımızın olmazsa olmaz giyim parçalarından bir tanesidir. Eğer siz de bluz ve jean kombini yapmak istiyorsanız birkaç önerimiz var:

  • Butik Buruc ürün skalasında yer alan kare yaka kısa kollu örme bluzlar, jeanler ile uyumludur. Özellikle fıstık yeşili rengini seçerek kombinlerinizin havasını değiştirebilirsiniz.
  • Polo yaka çizgili model ise hem bol yapısı hem de rahatlığı ile öne çıkar. Koyu mavi renkte bir kot pantolonla göz alıcı kombinler elde edebilirsiniz. Spor ayakkabı ve sırt çantası ile görünümü desteklemeyi unutmayın deriz.
  • Polo yaka kısa kol bluz ise uzun kollu giysi tercih etmeyenlerin ilk seçimi olacaktır. En çok da yüksek bel jeanlerle kombinlenen bu parçayı mutlaka yakından incelemenizi öneririz.
  • Sırt dekolteli İspanyol kol model ise jeanler ile muhteşem bir uyuma sahiptir. Bu yüzden de hemen hemen herkes bu bluzları kot pantolonlarla takım haline getirir. Siz de bu tür takımlar oluşturarak kombin hazırlama zahmetinden uzaklaşabilirsiniz.
  • V yaka şeritli şifon bluzlar, Butik Buruc’un en sevilen modellerinden biri olmuştur. Kendine has detaylar içeren bu üst giyim parçası, her renk jean ile kolayca kombinlenebilir.
  • Kol ve yaka çizgili kısa kol bluzlar ise buz mavisi jeanlerle uyumludur. Beyaz renkte düz taban bir spor ayakkabı giyerek kombini en iyi versiyonuna dönüştürebilirsiniz. Siyah ve kemik bir gözlük de bu kombinin olmazsa olmazı olabilir. Ufak boyutlarda bir çapraz çanta takmayı da unutmayın.

Bu kombinleri tercih ederek dikkat çeken, enfes bir görünüm yakalayabilirsiniz. Butik Buruc’da bulabileceğiniz pek çok ürün seçeneği arasından seçim yapabilir ve siz de zevkinize uygun kombinlere imzanızı atabilirsiniz.

Özel Gün ve Gece Kombinleri için Bluz Seçimi

Herkes özel bir davete gideceği zaman şık olmak ister. Bunun için de tasarım harikası bluz modelleri arasından seçim yapmaya koyulur. Siz de gittiğiniz ortamda gözler üstünüzde olsun istiyorsanız Butik Buruc’un birbirinden ilgi çekici bluzlarını incelemelisiniz.

 

Dik yaka dantel bluz modeli, abiye kombinler yapmayı sevenlerin ilk seçimidir. Asalet dolu bir duruşa sahip olan bu ürün, saten kumaş bir etek ile harika görünür. Zarafet dolu aksesuarlar ve bakımlı saçlarla görünümünüzü son haline getirebilirsiniz.

 

Yaka ve kol gipeli bluzlar da lüks tarzı sevenlerin favorileri arasında yer alır. Büzgülü bir boyun bölgesine sahip olan bu bluzlar, özellikle uzun eteklerle kombin edildiğinde gayet hoş görünür. Tabii şık kumaş pantolonları da es geçmemek gerekir.

 

Dağınık topuz ve salaş bir makyaj ile hazırladığınız bluz görünümünüzü tamamladığınızda göz alıcı göründüğünüzü fark edebilirsiniz. Artık özel gün ve gecelerde Butik Buruc ürünleri ile adeta bir yıldız gibi parlayacaksınız. Herkes tarzınızı çok sevecek.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English