Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akşehir Belediyesi’nden çocuklara bayram eğlencesi

Akşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde Playland Eğlence Merkezi işbirliği ile Akşehirli çocuklar için çocuk festivali düzenledi.

Akşehir Belediyesi’nden çocuklara bayram eğlencesi
Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliklerde, Playland Eğlence Merkezi tarafından şişme oyun grupları, survivor parkuru, dijital oyun tırı çocuklarla buluşturuldu. Akşehir Belediyesi tarafından da çocuklara balon, rüzgar gülü gibi hediyeler dağıtılıp, yüz boyama etkinlikleri yapılıyor.

Festivalin açılış töreninde bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya çocuklara iyi eğlenceler dileyip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği bu güzel bayramda Akşehir Belediyesi için 2 gün sürecek dolu dolu bir festival hazırladıklarını söyledi.
Açılışa katılan protokol üyeleri, festival alanını gezerek oyun alanındaki çocuklarla birlikte oyuncaklarla oynayıp, kaleye şut çekti. 
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Bugün önemli bir gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Resmi bayram programın ardından Akşehirli çocuklarımızı, Nasreddin Hoca torunlarımızı eğlendirelim, onlara  bu bayramı daha coşkuyla yaşatalım, güzel hatıra biriktirmelerine vesile olalım diye firmamızla bu eğlence programını tertip ettik. Burada şişme oyun grupları, survivor parkuru, dijital oyun tırı var. Çocuklarımız çok güzel bir şekilde eğleniyorlar, çok heyecanlı ve mutlular.  Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’de güzel bir organizasyon yaparak tüm okullarımız için farklı saatlerde planlama yaparak her çocuğumuzun buradaki tüm etkinliklerden yararlanmasını ve güzel vakit geçirmelerini sağlıyorlar. Tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum. Onları geleceğe hazırlamak adına, çocukluklarını iyi yaşamaları adına bu 23 Nisan’ı en güzel şekilde kutlamaları bizleri de gerçekten sevindiriyor ve mutlu ediyor. Çocuklarımızı bu etkinliklerime getiren velilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize de teşekkür ediyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz bu çocuk festivalini her yıl yapmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.

Çocuklarıyla birlikte festival alanına gelen velilerde çocuklarıyla birlikte oyuncaklarda oynayıp güzel vakit geçirmenin keyfini yaşadılar ve bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English