Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Apple Watch 10 tanıtıldı! İşte fiyatları ve özellikleri

Apple, her yıl düzenlediği etkinliklerle teknoloji dünyasının merakla beklenen yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturdu. Bununla birlikte Apple Watch Series 10'da tanıtıldı. İşte Apple Watch Series 10'un özellikleri ve fiyatı...

Apple Watch 10 tanıtıldı! İşte fiyatları ve özellikleri

Apple Watch Series 10 bugünkü Apple lansmanında tanıtıldı. Şimdiye kadar en büyük ekrana sahip olan Watch Series 10’da geniş açılı OLED ekran bulunmakla birlikte yüzde 40 daha parlak hale geldi.

Bir önceki nesile göre yüzde 30 daha büyük ekran olması nedeniyle kullanıcılar Posta ve Haberler gibi uygulamalarda daha fazla da metin görebilecek.

Apple Watch Series 10 sağlık ve fitness özellikleri


Apple Watch, uyurken hangi uyku aşamasında ne kadar zaman geçirdiğimizi ve uyku kalitemizi de takip edebilecek. Bu yıl Apple'ın uyku apnesine odaklandığı da dikkat çekti. Yeni Apple Watch Series 10, bu sorunu tespit etmek için de ivmelenme ölçme sensörlerini kullanarak uykudaki düzensizlikleri tespit edecek. Bu konuda kullanıcıları da bilgilendirecek ve sağlık uzmanlarına yönlendirecek.

İşlemci


Apple Watch 10, önceki S9 çipinden daha gelişmiş Apple'ın yeni S10 işlemcisiyle geliyor. Güncellenmiş çip, hız ve verimlilik iyileştirmeleri getirerek pil ömrünü ve genel performansı önemli derece iyileştirecek. Kıyaslamak adına Series 9'a göre yüzde 20 daha fazla transistör ve yüzde 30 daha hızlı bir deneyim sunacak. Ayrıca daha hızlı sinirsel görevler için dört çekirdekli bir sinir motoruna sahip.

Apple Watch 10 özellikleri

Kasa boyutu: 45 mm ve 49 mm kasa boyutu
Ekran: LTPO OLED Retina
İşlemci: S10
Pil: 18 saat pil ömrü
Dayanıklık: IP6X, WR50 ve çatlamaya dayanıklı ekran, 50 metre ve tüplü dalış
Sensörler: Barometrik altimetre, optik kalp sensörü, elektriksel kalp sensörü, ivmeölçer, jiroskop, kanda oksijen sensörü, sıcaklık sensörü, uyku apnesi.
Bağlantı: Bluetooth 5.4, GPS
İşletim Sistemi: watchOS 11
Renk seçenekleri: Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Gümüş, Kırmızı, Grafit, Altın, Jet Siyahı, Gümüş Alüminyum

Apple Watch 10 fiyatı

Apple Watch Series 10 fiyatı ne kadar? diye sonralar için; Apple Watch 10'un fiyatı 399 dolar, GPS + Hücresel sürümün fiyatı ise 499 dolar.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”