DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,18₺
STERLİN : 57,19₺
GRAM : 5.981,15₺
ÇEYREK : 9.836,25₺
CUMHURİYET : 39.027,55₺
Spor

Mourinho, basın toplantısına katılmadan stadyumu terk etti

Eklenme: 21.09.2024 - 23:21 Güncelleme: 21.09.2024 - 23:32

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası basın toplantısına katılmadı ve stadı terk etti.

Mourinho, basın toplantısına katılmadan stadyumu terk etti
Reklam alanı

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, sahasında derbide Galatasaray'ı konuk etti.

Karşılaşma Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle noktalandı. Sarı-kırmızılıların gollerini Lucas Torreira, Dries Mertens ve Gabriel Sara kaydetti.

Mücadelenin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Jose Mourinho, basın toplantısına katılmadan stadyumdan ayrıldı. Mourinho sadece yayıncı kuruluşa karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mourinho, Okan Buruk'un basın toplantısına geç gelmesi ve toplantının uzaması nedeniyle karşılaşma sonunda açıklama yapmadan stadyumdan ayrıldı.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 2
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorumlar

  • Abdulkadir 449 gün önce

    türkiyeyi terk eder yakında

Yorum Yap