DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,18₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.982,91₺
ÇEYREK : 9.839,13₺
CUMHURİYET : 39.039,02₺
Spor

Sarayönü maçında taşlar havada uçuştu: 4 yaralı

Eklenme: 18.04.2022 - 20:06

Karaman’da Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge Play-Off maçında tribünler karışırken, atılan taşlardan 4 kişi yaralandı.

Sarayönü maçında taşlar havada uçuştu: 4 yaralı
Reklam alanı
Kemal Kaynaş Stadyumu'nda saat 15.00'de başlayan maçta Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ile Adana 1954 Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen maçta tribünlerde karşılıklı küfürleşmeler yaşandı. Maçın ilk yarısı henüz tamamlanmadan tribünler karıştı. Adana ekibinin taraftarlarının Sarayönü Belediyespor taraftarlarının bulunduğu kısma tribünlerden söktükleri taşları atmaları üzerine tribünler karıştı.

Karşılıklı atılan taşlardan iki takım taraftarları arasında bulunan protokol tribünündekiler zarar gördü. Protokol tribününde maçı izleyen 4 kişi kafasına gelen taşla yaralandı. Dışarı alınan yaralılara stadyumda bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti.

Polisin biber gazı kullandığı arbedede taraftarlar güçlükle sakinleştirildi. Polis, maçın devre arasında taraftarları kapalı tribünden açık tribüne alarak güvenlik önlemlerini arttırdı.

Maçta Adana 1954 Futbol Kulübü, Sarayönü Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 11
😡 37
👎 7
😂 1
😢 4
😲 1
Toplam 65 tepki

Yorumlar

  • Mustafa seyhan 1337 gün önce

    MAALESEF dersi.ize calışmamısız.Dogru düzen topu yere indirip top çeviremedik,bam güm.

  • spor sever 1337 gün önce

    maç güzel, hakem triosu güzel, iki takım arasında centilmence mücadele yapıldı, ama tribünlerde gereksiz küfürleşme ve bir birlerine cisim atma mübarek ramazan günü taraftarlara yakışmadı. bu arada emniyetin tek taraflı müdaheleside emniyete yakışmadı.

  • vatamdaş 1338 gün önce

    yobaz millet

  • Kızgınn 1338 gün önce

    Allah Sizi bildiği gibi yapsın ahmaklarr.. sene olmuş 2022 aynı cehalettt devammm ..ülke yangın yeriii maç için birbirinize saldırıyorsunuzzz, yahu hiç mi utanmazsınız yaşınızdan başınızdan??Ne geçti- geçecek elinizee

Yorum Yap