Son Dakika Haberler

Meram Belediyesporlu Besra Duman, para halterde gümüş madalya kazandı

Eklenme Tarihi: 05.09.2024 - 20:59 , Son Güncellenme: 05.09.2024- 21:43

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda para halterde Meram Belediyesporlu milli sporcu Besra Duman, kadınlar 55 kiloda gümüş madalya kazandı.

Meram Belediyesporlu Besra Duman, para halterde gümüş madalya kazandı

Porte de la Chapelle Arena'da düzenlenen halter müsabakalarında Meram Belediyesporlu milli sporcu Besra, 55 kiloda final müsabakasına çıktı.

İlk hakkında 113 kilo kaldıran milli sporcu, ikinci hakkında 118 kiloda başarılı olamadı. Üçüncü hakkında 122 kiloyu da kaldıramayan milli sporcu, gümüş madalya elde etti.

Tokyo 2020'de bronz madalya kazanan Besra, Paris 2024'te gümüş madalyanın sahibi oldu.

Altın madalyayı Mısır'dan Rehab Ahmed, bronz madalyayı ise Tayland'dan Kamolpan Kraratpet aldı.

MERAM BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KAVUŞ'TAN TEBRİK


2024 Paris Olimpiyatları Paralimpik Oyunları'nda Kadınlar Para Halterde gümüş madalya kazanarak ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren Besra Duman’ı tebrik eden Başkan Mustafa Kavuş, Meram Belediyesi olarak, gençliğe, spora ve sporcuya verdikleri desteklerin karşılığını kısa sürede almış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Besra Duman’ın, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Olimpiyatlar Paralimpik Oyunları'nda aldığı milli başarıyla Meram’ın ve kulübün adını da dünyaya duyurduğunun altını çizen Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Göreve başladığımız günden bu yana Meram’ın geleceği için önemli yatırım ve desteklerin altına imza attik. Bunların başında da, gençlik ve spor yatırımlarımız ile desteklerimiz oldu. Büyük fedakarlık göstererek gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlar, esasında uzun vadeli yatırımlardır. Ancak biz, gerek eğitimde gerekse sporda meyvelerini kısa zaman içinde aldık. Kulübümüzün sporcuları, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıdan başarıya koşuyor. Bunda onların üstün gayretleri ve yoğun emeklerinin büyük payı var. İşte bu gururun en büyüklerinden birini bizlere Besra kızımız olimpiyatlarda yaşattı. Meram Belediyespor isminin ülke sınırlarını artık iyice aştığı bu başarı ile tescillenmiş oldu. Kendisini, ailesini, antrenörlerini ve Meram Belediyespor Kulübü’nün yöneticilerini yürekten tebrik ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Cumartesi günü Paris’te yine halter branşında podyuma çıkacak olan Kulübümüz sporcularından Sibel Çam’a da muvaffakiyetler diliyorum.”


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”