Konyaspor, 22 Temmuz’dan bu yana Slovenya’nın Kranjska Gora bölgesinde sürdürdüğü üçüncü etap kamp hazırlıklarının son antrenmanını yaptı.
Reklam alanı
Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma işle başlarken 5’e 3 ile devam etti. Futbolcular taktik çalışma sonrası yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
Konyaspor, Slovenya’da gerçekleştirdiği üçüncü etap kamp hazırlıklarının son özel maçında 2 Ağustos Cuma günü yarın TSİ 17:00’de Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Fayha işle karşılaşacak. Takım, bu maç ile birlikte üçüncü etap hazırlıklarını tamamlayarak Konya’ya dönecek. (Büşra Üstündağ)
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
5
❤️
0
😊
1
😡
1
👎
1
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 8 tepki