Tümosan Konyaspor, Süper Lig'de penaltı golü atamayan tek takım olarak dikkat çekiyor. Anadolu Kartalı, Sivasspor’a karşı son penaltı golünü ise 2023 yılının Ocak ayında kaydetmişti.
Tümosan Konyaspor, Süper Lig’de kritik Sivasspor maçı öncesinde dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. Anadolu Kartalı, bu sezon Süper Lig’de penaltı golü atamayan tek takım olarak öne çıkıyor. Hakem hatalarının sıkça konuşulduğu bu dönemde, Konyaspor’un hala penaltı golü kaydedememesi gözlerden kaçmadı.
Sivas’a Son Penaltı 2023’te Atıldı
Konyaspor, Sivasspor’a karşı son penaltı golünü ise 2023 yılının Ocak ayında kaydetti. O sezon penaltı vuruşu için topun başına geçen Amir Hadziahmetovic, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarmıştı. Bu ilginç istatistik, takımın bu alandaki şanssızlığını da gözler önüne seriyor.(Veli Şengül)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Hakemler ve TFF bile Konya\'ya bilenmiş sanki, penaltı vermemek, nizamî gollerini saymamak için âdeta ant içmişler!!?
BU HABERLE ŞANSSIZLIKTAN ÇOK DAHA ÖTESİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM
Yorum Yap
Mesleğe 1 sene önce başlamıştı.. Duruşmaya giden genç avukat kazada hayatını kaybetti
Yenidoğan bebeklerin tanı ve tedavileri yapay zekayla belirlenecek
Yılbaşı alışverişlerinde "sahte indirimlere" karşı uyarı
Asgari ücrette ikinci toplantı başladı!
Konyaspor-Kayserispor maçının biletleri satışta!
Kamu personeline 30 bin TL seyyanen zam geri çekildi
Konyaspor, Kayserispor hazırlıklarında sona geldi
Konyaspor’da gündem transfer! 3 bölgeye takviye geliyor
KTÜN’lü öğrencilerin sağlık projesine TÜBİTAK’tan 900 bin TL destek
Meteoroloji Konya'yı uyardı: Bu 3 güne dikkat! Şehir merkezinde yağmur, 21 ilçede kar bekleniyor
Uyuşturucu kullanımını gizlemek mümkün mü? Saç boyama, su içmek, detoks testi yanıltabilir mi?
Bakan Işıkhan'dan Türk-İş'e ziyaret