Son Dakika Haberler

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Sivasspor maçı kötü periyodun sonu

Eklenme Tarihi: 07.12.2023 - 13:45

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Türkiye Kupası 4. Tur’da oynanan Beyoğlu Yeni Çarşı maçının ardından konuştu. Hem maçı hem de takımın genel durumunu değerlendiren Keleş, 11 Aralık Pazartesi günü iç sahada oynanacak Sivasspor maçını kötü periyodun sonu olarak gördüklerini söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Sivasspor maçı kötü periyodun sonu

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Türkiye Kupası 4. Tur’da oynanan Beyoğlu Yeni Çarşı maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Keleş’in gündeminde hem kupada gelen tur, hem de takımın genel durumu vardı.


“Kupayı kazanmak istiyoruz”
Konya Stadyumu’nda oynanan ve 3-0’lık net bir skorla kazanılan Beyoğlu Yeni Çarşı maçının ardından konuşan Hakan Keleş, “Buradaki hedefimiz; kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Hatta kupayı da kazanmak istiyoruz. Bu seneki hedeflerimizden birisi... Ama bu turlarda az oynayan, süre bulamayan ve genç oyuncularımızla mücadele ettik. Sonuçta iyi bir maç oldu. Bu tip maçlarda sakatlıklar da çok oluyor. Direkt oynayan oyuncularımızı oynatmak da istemedik. Sakatlık ya da cezalı duruma düşmelerini istemedik. Onun için böyle bir kadroyla çıktı. Herkesi görmek adına güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Dediğim gibi; hedefimiz arasında kupa var. Bundan sonraki turda rakibimizi bekleyeceğiz” dedi.


“İnşallah Sivas maçı, kötü periyodun sonu olacak”
Süper Lig’in 15. haftasında 11 Aralık Pazartesi günü Konya’da oynanacak Sivasspor maçıyla ilgili olarka da konuşan Keleş, “Bizim için en önemli maçlardan birisi önümüzdeki Sivasspor maçı. Şu an tek hedefimiz onu kazanabilmek. İyi bir periyoda girmek istiyoruz. Kötü bir periyodun çıkışı olarak görmek istiyoruz. İnşallah Sivas maçında da güzel bir galibiyet alırız ve Konyaspor’u istediğimiz yerlere getiririz” diye konuştu.


“Gençleri hazır olduklarında oynatacağız”
Türkiye Kupası’nda genç oyunculara ağırlık veren Keleş, hazır olduklarında Süper Lig’de de forma giyeceklerini söyledi. Keleş, “Kupada genç oyuncularımızı oynattık. Süper Lig’de oynatabilir miyiz? Bunu ben de istiyorum. Zaman zaman kadromuza alıyoruz. Oynatma fırsatımız çok olmadı ama ilerleyen süreçte onlara görev vermek istiyorum. Sıkıntılı bir süreçteyiz. Onları da bu dönemde sahaya atıp kaybetmek istemiyoruz. Hazırlayıp oynatmak daha doğru olacak ve bu bizim için daha önemli. Şu an Türk futbolunda maddi sorunların en büyük çözümlerinden birisi gençleri kazanmak. Bunları Konya’da iyi yapacağız İnşallah” ifadelerini kullandı. (Hasan Yıldırım)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”