Son Dakika Haberler

Konyaspor taraftarı artık daha güçlü

Eklenme Tarihi: 08.09.2024 - 12:16 , Son Güncellenme: 08.09.2024- 12:19

Konyaspor’a gönül vermiş taraftarlar, Anadolu Kartalı’nın sosyal medyada daha güçlü olması için farklı bir platform oluşturdu. “Armada Yeşil Beyaz” isminin verildiği platform manifesto ve düşünülen projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Konyaspor taraftarı artık daha güçlü

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; “Konyaspor’a gönül vermiş taraftarların kurduğu Armada Yeşil Beyaz Platformu, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medyada güçlü olması, kurumsal kültürü ve kimliğine dışarıdan katkı sağlamak, Konyasporlu yeni nesillerin yetişmesini sağlamak, sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmak, yapılacak çalışmalarla kulübe sponsorluk noktasında kazanç sağlamak gibi birçok proje ve düşünceler var” ifadeleri kullanıldı.


Platform nasıl kuruldu?
Platformun öncülüğünü üstlenen Konyasporlu iş insanı Cihan Yeniçıktı, camianın önde gelen simalarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Yeniçıktı, düşündükleri proje ve çalışmaları kulüple de paylaştı. Kısa sürede büyük ilgi gören platformun ilerleyen süreçte daha da büyüyerek daha farklı bir nitelik taşıması bekleniyor.


Platformun ana teması nedir?
Konuyla ilgili olarak yapılan kamuoyu açıklamasında; platformun ana temasına da vurgu yapıldı. Açıklamada bu konuyla ilgili olarak; “Armada Yeşil Beyaz Platformu” bir grup ya da oluşum değil, Konyaspor’a gönül vermiş insanların oluşturduğu “Konyaspor imajının, marka değerinin, marka bilinirliğinin ve kurumsal yapının artırılması adına oluşturulan bir düşünce topluluğudur” denildi.
Armada Yeşil Beyaz Platformu’nun yayınladığı kamuoyu açıklaması şu şekilde;


MİSYON
* Konyaspor’un; bir futbol kulübünden ziyade ülke futbolunda yaptıkları ve yapacakları tüm faaliyetlerde farkındalık yaratan bir kulüp olmasını ve kurum kültürü, marka değeri, dinamik, güçlü, kurumsal bir yapıya dönüşmesini sağlamaktır.


Konyaspor’a gönül vermiş kitlelere;
* Sosyal mecralarda yapacağımız akademik bilgiler ışığında,
-Sosyal medya kültürü nedir?
-Sosyal medyada içerik üretimi nasıl yapılır?
-Sosyal medyada kriz yönetimi nasıl yapılır?
-Sosyal medyada etkili iletişim nasıl yapılır?
sorularının cevabı içeriğinde eğitimler sunmak,


* Konyaspor camiasının ve taraftarının bir futbol kulübü ve camia olmasının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratarak değerler kültürünü yansıtan bir toplumsal bir kurum olduğunu göstermek,


* Konyaspor’a bu zamana kadar markalaşma yolunda hizmet vermiş insanlar ile söyleşiler yaparak 102 yıllık kültürün yeni nesillere aktarılmasında rol oynamak, “Şehrinin Takımını Tut” düsturu ile yüreklere kazımak,


* Futbol ve kulüp yöneticiliği kapsamında yine akademik eğitimler ve kurslar ile profesyonel yönetici sertifikasyonu vererek, donanımlı, ilkeli bireyleri Konyaspor’a kazandırmak,


* Ulusal medyanın ve popüler kültürün etkisi ile genç nesillerin kafasının karışmasının önüne geçerek, skordan, başarıdan ve popülariteden bağımsız tek takım tutma bilincinde Konyasporlu olma hassasiyetini genç nesillere anlatabilmek,


* Ar-Ge çalışmaları yapıp kulübe sunarak, kulübün bu projeler sayesinde maddi kazanç elde etmesini sağlamak.


 VİZYON
“Armada Yeşil Beyaz Platformu” olarak asırlık çınarımız Konyaspor’umuzun, “Anadolu Hükümdarı” benliğinden hareketle camiamızın ve taraftarımızın arasında, “Güçlü Camia, Güçlü Kulüp” ilkesi ile var olan temellerin daha da sağlamlaştırılması ve, 21.yy’da dijital dünya ve futbol endüstrisinde büyük önem ve yer teşkil eden sosyal medya ve sosyal mecralarda, daha aktif, daha etkin, daha yapıcı, daha birleştirici paylaşımlar ve farkındalık yaratarak belli bir organizasyon ile, kurumsal bir yapıya ulaşılması ve nesilden nesile Konyaspor kültürünü ilmik ilmik işleyerek bayrağımızı yerimize geçecek genç nesillere teslim etmek ve sonsuza dek Konyaspor kültürünü yaşatmaktır.(Büşra Üstündağ)

 

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”