Son Dakika Haberler

Konyaspor sağ bek transferini haftaya cuma günü açıklayacak!

Eklenme Tarihi: 01.08.2024 - 16:11 , Son Güncellenme: 01.08.2024- 16:26

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2024-25 sezonuna doğru Konyaspor’da transferlerle alakalı Başkan Ömer Korkmaz, “Sağ bek transferini haftaya cuma günü açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Konyaspor sağ bek transferini haftaya cuma günü açıklayacak!

Konyaspor Stadyumu’nda Başkan Korkmaz, 2.Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Nuri Kaymak basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“SAĞ BEKE TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Korkmaz, yeni bir kadro kurma amaçlarının olduğunu vurgulayarak. “Eksiklerimiz kapatmaya çalışıyoruz. ekonomik sıkıntılarımız ve borçlarımız var bununla alakalı sorunlarımızı çözemeye çalışıyoruz. Verim alamadığımız topçular var. sağ bek için genç oyuncu bakıyoruz . hazırlık maçlarında oyuncunun da orda yetersiz olduğunu gözlemledik sağ beke transfer yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

 

“HAFTAYA CUMA GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ”

 

Korkmaz devamında, “Müjde verecek bir oyuncudan bahsetmiyorum. devşirme bir sağ bek Tayfur Bingöl, Kerem Kalafatla da çok görüştük alternatif olarak. Yetiştirilecek bir oyuncu olarak görüyoruz. Sağ beke yabancı bir oyuncu gelecek bonservis vermek istemiyoruz, onu söyleyeyim. kiralık da olur kulübü bonservis vermeyen olur böyle bakıyoruz. defansı bir oyuncu olarak alternatif olarak orda Uğurcan var.” ifadelerini kullandı.

 

“6 BİN 500 KOMBİNE SATILDI”

 

Başkan Korkmaz, yeni sezonda kombine bilet satışı hakkında da açıklamalarda bulundu. Korkmaz, “6.500 kombine satıldı beklentimizin çok altındayız. Galatasaray maçından önce yükseleceğini düşünüyoru. Konya’da hiç kimseye ücretsiz bilet aktarılması yapılmayacak yüksek bir indirim zaten yapmadık. Deplasman tribünü yükseltilecek ve set konulacaktı. Galatasaray maçına yetişir mi. Büyükşehir Belediyesi ile deplasman trübün için tadilat meselesini konuştuk. 10 gün önce orda ölçüm projesi hazır. Sadece Galatasaray maçına yetişsin diye konuştuk. Çok zor bir şey değil hızlanırsa çabuk biter.” dedi.

YENİ SEZON FORMALARI HAKKINDA

 

Korkmaz, yeni sezon formaları hakkında düşüncelerini soran basın mensubuna, "Konyastorda bazı düzenlemeler yapıldı bu formalar arasından hepsini çok sevdim ama parçalı forma
çok hoşuma gitti ama çubukluyu da çok sevdim. Formanın geç gelmesiyle alakalı da sorun yaşadık. Normalde deplasmandaki maçtan sonra belli bir para ödememiz gerekiyordu ama maliyeti çok fazlaydı iki lig arası rakam 2 milyon civarıydı ki bir formaya veremezsiniz yani. lig bittikten sonra onay verdik. ön satışları internet üzerinden yaptı. 300'e yakın forma satıldı. formadan anadolu kulüpleri çok fazla kazanmaz. çok sürüm olması gerek." cevabını verdi.

 

2.Başkan Adem Bulut ise yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, geçen sene yaşadıkları olumsuz olaylardan sonra iyi bir sezon geçirmek istediklerini vurguladı.

 

"ALİ ÇAMDALI'NA GÜVENİYORUZ"

 

Bulut, Son hafta son maç maddi manevi çok emek verdik. Son maça kadar o sıkıntıyı hissettik. Kimine göre Trabzonspor sayesinde.. ligde kaldık çok şükür. Sizlerle olan bir mücadeleydi, elimizden geleni yaptık. Kulüp için yeni bir yapılanma içine girdik Ali Çamdalı ne kadar eleştirse de Ali Hoca'ya güveniyoruz." diye konuştu.

 

"İNSANLAR HEP OLUMSUZ KONUŞUYOR"

 

Sosyal medyadaki eleştiriler şevklerini kırdığını ifade eden Bulut,  "Hep sağ bek ne oldu, 8 numara ne oldu? Hep olumsuz bir pompalama var aldığımız oyuncuları da hep eleştiriyorlar, elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. insanlar hep olumsuz konuşuyor. Bunu diyenler ne kazanıyor ellerine ne geçiyor hiç bilmiyorum. herkesin motivasyona ihtiyacı var. Arkadaşlar birbirimizi gazlayalım .Ordaki çocuklar da ellerinden geleni yapıyorlar. Bu eleştirileri ben saygısızlık olarak görüyorum." dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 10
  • 2
  • 2
  • 4
  • 3
  • 1
  • 4
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • S
    Selçuk
    39 gün önce

    Geçen sezon taraftarı küstüren eski yönetim yüzünden 3 bin kişiye oynarken yeni yönetimin ricası ısrarı birliktelik ile 15 20 bine oynadık ve bu ligde taraftarın sayesinde kaldık seviyeli eleştiri doğru yolu gösterir sayın adem bulutun açıklaması hiç hoş değil üzücü..

    • Cevapla
    • Begen (6)
    • Begenme (0)
  • CK
    Çumra Kartalı
    39 gün önce

    Başkan insanlar eleştirmesinmi? Niye eleştitiyorlar? Sizin göreve geldikten sonra aldığınız hangi adamdan verim aldınız? Kaç tanesi şu an takımda? Taraftar güvenmiyor! Dürüstseniz çıkın bu soruyu cevaplayın o zaman! Calusic denen topçuyu neden aldınız? Ne gördünüz? Bu adam son 12-13 sezon ya kiralık ya bedelsiz gönderilmiş. Sizce neden? Bu adamda ne gördünüz? Geçen yıldan beri eksik bölgeler belli ama ne kısmetse hep kapalı kutu olan kim olduğu bilinmeyen adamları aldınız. Tataftarın aferin demesinimi bekliyorsunuz? Sezon başlayacak siz hala adam alacaksınız.

    • Cevapla
    • Begen (8)
    • Begenme (0)
  • HK
    Has Konyalı
    37 gün önce

    Evet Yönetim cevap bekliyorum aynı soruya! Gerçekten heryıl takım değilştiren ve sakat adamı niye aldınız? Ve şu an yine sakatlandı ve ilk yarıyı kapattı. Açıklama bekliyoruz

    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”