Konyaspor - Eyüpspor maçına doğru: "Bu kez olsun"

Eklenme Tarihi: 05.10.2024 - 10:49

Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasında Eyüpspor’u ağırlıyor. 6 Ekim Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Çanakkale bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek.

Konyaspor - Eyüpspor maçına doğru: “Bu kez olsun“

Konyaspor, Süper Lig’de 2024-25 sezonunun 8. hafta karşılaşmasında Eyüpspor’u ağırlayacak. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligde 7 puan toplayan yeşil-beyazlılar, puan cetvelinde 11. sırada yer aldı. Kurulduğu günden bu yana ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Eyüpspor ise, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak haftaya 12 puanla 6. sırada girdi. Konyaspor ile Eyüpspor arasında; 6 Ekim Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. 
Kritik maçı Erkan Özdamar yönetecek
Konyaspor ile Eyüpspor arasında oynanacak karşılaşmayı Çanakkale bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen üstlenecek. Alpaslan Şen ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.


Her iki takımda da tek eksik var
Kritik karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Yeşil-beyazlıskatlığı nedeniyle sezonun ilk devresini kapatan stoper Josip Calusic bu maçta görev alamayacak. Konuk Eyüpspor’da ise çapraz bağ sakatlığı yaşayan orta saha oyuncusu Recep Niyaz haricinde herhangi bir eksik bulunmuyor. 
Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Ali Çamdalı nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Konyaspor’un; kritik Eyüpspor maçında da aynı dizilişiyle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakup Slowik (27), savunma 4’lüsünde Nikola Boranijasevic (24), Adil Demirbağ (4), Riechedly Bazoer (20) ve Guilherme Stya (12), 2’li ön liberoda Marko Jevtovic (16) ve Oğulcan Ülgün (35), orta alanda Hamidou Keyta (28), Pedrinho (8) ve Yusuf Erdoğan (10) tekli forvette ise Umut Nayir’in (22) forma giymesi bekleniyor. 
Eyüpspor muhtemel 11’i
Teknik direktör Arda Turan yönetiminde 4-3-3 sistemiyle mücadele eden Eyüpspor’un; zorlu Konyaspor maçında da aynı sitemle mücadele etmesi bekleniyor. İstanbul ekibinin kalesinde Berke Özer (24), savunma 4’lüsünde Léo Dubois (15), Luccas Claro (4), Robin Yalçın (6) ve Caner Erkin (88), orta 3’lüde Fredrik Midtsjø (18), Melih Kabasakal (57) ve Samu Saiz (10), 3’lü hücum hattının kanatlarında Emre Akbaba (8) ve Ahmed Kutucu (24), ileri uçta ise Mame Thiam’ın (9) forma giymesi bekleniyor. (Büşra Üstündağ)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”