Konyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına yeniden başladı.
Sivasspor maçının ardından ara vermeden çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar, akabinde 1 günlük izne ayrılmıştı. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlılar, haftalık ilk antrenmanını 24 Eylül Salı günü gerçekleştirdi.
Taktik antrenmanlar başlıyor
Konyaspor'da taktik antrenmanlar da başlıyor. 24 Eylül Salı günü yeniden topbaşı yapan yeşil-beyazlılar, 25 Eylül Çarşamba gününü savunma ağırlıklı antrenmanla geride bırakacak. Anadolu Kartalı, 26 Eylül Perşembe günü itibariyle de hücum varyasyonlarına ağırlık verecek. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
TS, Konya\'ya bileniyor, onların hiç galibiyet alamaması Konya için kötü haber!!? TS\'ye karşı koyabileceğimizi sanmıyorum, fark yemesek diye ümit ediyorum, Konya evinde de kötü, deplasmanda da .! Konya\'mızın işi çok çok zor!??
Yorum Yap
Konya'da anaokulu öğrencilerinden görme engelli akranları için anlamlı proje
Konya'da üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1 çocuk yaralandı
Konya'da Altın Dokunuşlar Sergisi'ni 184 bin kişi ziyaret etti
Emine Erdoğan: 2026'yı 'Bağımsızlık Yılı' ilan ediyoruz
Türkiye, ABD'nin Sezar Yasası'nı yürürlükten kaldırmasından memnun
Eskiden şifa, şimdi lüks: Kış aylarının vazgeçilmesi ıhlamur fiyatları dudak uçuklattı
Fatih Ürek bitkisel hayatta mı? Menajeri son durumunu açıkladı
Avcı İHA TALAY, deniz testlerine hazırlanıyor
ICRYPEX'in kurucusu Gökalp İçer hakkında müebbet hapis istemi
SEDDK'ten hasarsızlık indirimi uygulamasına açıklaması
İHA düştü, inceleme başlatıldı
Bağladığı eşini demir çubukla dövüp bıçaklayarak öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis