Son Dakika Haberler

Konyaspor’da rota Gaziantep

Eklenme Tarihi: 23.01.2024 - 11:35

Konyaspor, Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantep deplasmanına çıkacak! Yeşil-beyazlılar hafta içi mesaisinde Gaziantep Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. 6 puanlık değer taşıyan zorlu karşılaşma; 24 Ocak Çarşamba günü Kalyon Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek.

Konyaspor’da rota Gaziantep

Konyaspor, Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantep deplasmanına çıkacak. Sıkışık maç trafiğinde hafta içi mesaisine boy gösterecek yeşil-beyazlılar; Gaziantep Futbol Kulübü’nün konuğu olacak. Teknik direktör Fahrudin Omerovic nezaretinde Süper Lig’deki ilk sınavından puan çıkartan Anadolu Kartalı, zorlu Gaziantep deplasmanından da puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. 24 Ocak Çarşamba günü Kalyon Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. 

 

Kritik karşılaşmayı Volkan Bayaraslan yönetecek
Gaziantep Futbol Kulübü ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Samet Çiçek üstlenecek. Erdem Mertoğlu ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.


6 puanlık maç
Gaziantep Futbol Kulübü ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma 6 puanlık değer taşıyor. Gaziantep ekibi topladığı 22 puanla 14. sırada yer alırken; Konyaspor ise 20 puanla 18. sırada kendisine yer buldu. Anadolu Kartalı zorlu maçtan galip gelmesi durumunda hem hanesine 3 puan yazdıracak; hem de direkt rakiplerinden birisinin 3 puan almasını engelleyecek. 

 

Gaziantep’te 5, Konya’da 4 eksik
Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Gaziantep Futbol Kulübü’nde stoper Ulaş Zengin sakatlığı, orta saha Alexandru Maxim ile forvet Denis Drăguş ise cezalarından dolayı Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Öte yandan milli takımlarında bulunan orta saha Janio Bikel ve sol kanat Max Gradel de bu maçı kaçıracak diğer isimler olacak. Konuk Konyaspor’da ise stoper Adil Demirbağ, kanat Gökhan Töre ve fovet Muhammet Demir sakatlıklarından dolayı Gaziantep ekibine karşı forma giyemeyecek. Yine milli takımında yer alan orta saha oyuncusu Bruno Paz da bu maçı kaçıracak


Gaziantep Futbol Kulübü’nün muhtemel 11’i
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başında çıktığı son 5 Süper Lig maçında 3-4-3 dizilişini tercih eden Rumen teknik adam Marius Șumudică’nın, Konyaspor’a karşı da aynı sistem ve dizilişle sahada yer alması bekleniyor. Kırmızı-siyahlı ekibin kalesinde Florin Nita (33), savuma 3’lüsünde Papy Djilobodji (3), Nicolas Nkoulou (63) ve Ertuğrul Ersoy (15), 4’lü orta alanda Mustafa Eskihellaç (11), Ogün Özçiçek (61), Marko Jevtovic (8) ve Salem Mbakata (22), 3’lü hücum hattında ise Deian Sorescu (18), İlker Karakaş (9) ve Mirza Cihan’nın (26) görev alması bekleniyor. 

 

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Fahrudin Ömerovic nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor’un, Gaziantep Futbol Kulübü maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Deniz Ertaş (1), savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz (22), Metehan Mert (14), Uğurcan Yazğılı (5) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Steven Nzonzi (37), 3’lü orta sahada Louka Prip (11), Oğulcan Ülgün (35) ve Yunus Mallı (10), forvette ise Sokol Cikalleshi’nin (17) forma giymesi bekleniyor. (Hasan Yıldırım)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 3
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”