Tümosan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Süper Lig'in 32. haftasında Mersin deplasmanında oynanan ve 3-2'lik skorla kazanılan Hatayspor maçının ardından KONTV’ye özel olarak konuştu. Bulut, yükselen ivmeyi sürdürdükleri için mutlu olduklarını dile getirdi
Tümosan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Süper Lig’in 32. haftasında Mersin Stadyumu’nda oynanan ve 3-2'lik skorla kazanılan Hatayspor maçının ardından KONTV’ye özel olarak değerlendirmelerde bulundu. Yükselen bir ivmede olduklarını belirten Bulut, böylesi kritik bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.
“İyi galibiyetler aldık”
Adem Bulut, “Belki de sezonun en zor maçlarından birisiydi. Çünkü kaybedeceği hiçbir şey olmayan bir takıma karşı oluyorduk. Kendi evinde oynuyorlar. Bizim de yukarı çıkan bir ivmemiz vardı. Son zamanlarda iyi galibiyetler aldık. Buraya da tabii ki galip gelmek için gelmiştik” dedi.
“Korktuğumuz maçlardan birisiydi”
Bulut, “Hatayspor maçı korktuğumuz maçlardan birisiydi. Bunu maç öncesinde hocamızla ve futbolcularımızla da paylaşmıştık. Ama ne hikmetse ilk yarı hatta 60. dakikaya kadar pas yapamayan, kaleye şutumuz bile olmayan bir maçımız vardı. İlk golü bulmamıza rağmen belki 2. golü 3. golü bulabilseydik işler daha farklı olabilirdi. Bence çok zor bir maç oldu. Ama ne olursa olsun kazanmasını bildik” diye konuştu.
“Başakşehir maçına saydık”
Adem Bulut, “Başakşehir maçında çok iyi oynadık. Ama o maçta kazanamamıştık. Bu maçta kötü oynadık ama kazandık. Belki o maça sayabiliriz. Ne olursa olsun, bu maçta galip gelmek güzel” ifadelerini kullandı.
“Kupanın telafisi yok”
Türkiye Kupası’nda oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili olarak da konuşan Bulut, “Tabii maç maç bakıyoruz. Önümüzde Galatasaray maçı var. Ona odaklanacağız. Kupa maçı ve bunun telafisi olmuyor. O maçı da alıp da finale uzanmak istiyoruz” dedi.
“Kupa bizim için çok değerli”
Bulut, “Kupa bizim için çok değerli. Hem kupa anlamını hem kulübün geliri anlamında ve futbolcu kariyerleri açısından kupa çok değerli bir şey. Ben kupada final oynayacağımızı düşünüyorum. Hatta kupayı alacağımıza inanıyorum. Öyle bir inanç var içimde. İki maç kaldı. Artık 90-90 180 dakika” diye konuştu.
“Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum”
Adem Bulut, “Ben taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten buraya kadar gelip bizleri desteklediler. Ben bütün taraflarınızı Galatasaray maçına da bekliyorum. Stadyumu dolduralım. Oradaki coşku ve heyecanı hep birlikte yaşayalım. Ne olursa olsun bütün herkes takımıma destek versin. Sonuçta birlik zamanı. Belki takım eleştirilebilir, hoca eleştirilebilir bizler eleştirilebiliriz ama şu anda Süper Lig’de 40 puanımız var. Biz yeni bir takımız. Hep bunu söyledik aslında. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Yönetimin desteğe ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bu futbolcuyu alın başkan! Hatay düşerse bize gelmesi daha kolay. Yükselen ivmeyi güzel transferlerle taraftarın gönlünü alın bu güzel statta 42 bin kişi gerçekten iyi oyuncular ve güzel futbol izlemek istiyor. Saygılar.
Sen kim futbol kim? Çık karşıma yarım saat futbol konuşalım desem kaçarsın. Konyasporu kullanıp kendi İnşaat firmanız adem bulutun reklamını yapmak için burdasın. Hepiniz aynısınız. Geçmiş başkan fatih nerde? Şimdi milletvekili oldu Konyasporu kulalnarak hemde borç batağına sokarak. Sen ve sizin gibiler hep aynı. Yönetimde olmadan kaç maçına geldin Konyasporun? İhaleleri almak şimdi daha kolay sanırım. Konyada yönetin ama 3 istanbul takımını tutun. YEMEZLER
Son haftalara girerken konuşmasınız, futbolcuları havalandırıp ikinci bir Hatayspor faciasına az kalsın neden olmasanız?
Yorum Yap
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
"3I/ATLAS" kuyruklu yıldızı yarın Dünya'ya en yakın noktadan geçecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne layık görülenleri kabul etti
İletişim Başkanı Duran'dan Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'ne ilişkin açıklama
GAİN Medya soruşturmasında 3 şüpheli hakkında tutuklama talebi
Peynir yemek demans riskini azaltabilir
Kaçak ağaç kesimine karşı ormanlar 7 gün 24 saat korunuyor
Levent Arkan'a saldırı olayında 4 şüpheli tutuklandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Konya Anadolu'nun en büyük kenti
Halası ve kuzenini öldüren sanığa müebbet ve 25 yıl hapis cezası
Bakan Bolat: Enflasyonda son 48 ayın, yani 4 yılın en düşük rakamlarına geldik
Posta ve hızlı kargo taşımacılığında gümrük işlemleri güncellendi
Haber Ara