Konya'da düzenlenen "Birlikte İzliyoruz" etkinliğinde vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla bir araya geldi. Kapu Camii'nde kılınan sabah namazı ve edilen duaların ardından Konyalılar, Avustralya-Türkiye maçının heyecanını hep birlikte yaşıyor.
Program, Konya'nın tarihi ve manevi simgelerinden Kapu Camii'nde sabah namazının kılınmasıyla başladı. Namazın ardından A Milli Takım'ın başarısı ve milli birlik beraberlik için dualar edildi.
Daha sonra vatandaşlar etkinlik alanında bir araya gelerek Dünya Kupası heyecanına ortak oldu. Ellerinde Türk bayraklarıyla maçı takip eden futbolseverler, milli takımın mücadelesini büyük bir coşku ve heyecanla izliyor.
Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlikte oluşan atmosfer, Konya'da milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha ortaya koyarken, vatandaşlar A Milli Takım'a desteklerini hep birlikte gösteriyor. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bütün illerde hususi camiler seçilmiş.orayı burayı kazmakla cami duvarlarına dev ekran yapıştırmakla bu millet artık size inanmıyor söyleyelim.
Kapu camiinin muhterem cemaatii,
Yorum Yap
Konya'da av bayiliği yapan dükkanda yangın çıktı: O anlar kamerada
Konya’da vali yardımcısı ve kaymakam atamaları belli oldu: İşte isim isim tam liste!
İran Silahlı Kuvvetleri’nden İsrail’e Lübnan uyarısı
Otomobil dereye devrildi: 3 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Direğe çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu görevinden uzaklaştırıldı
AB: Rusya'yı kınamak yetmez, provokasyonlarına karşı koyma kapasitemizi güçlendirmeliyiz
71 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu
Konya dahil 12 ilde dolandırıcılık operasyonu: 162 milyonluk para trafiği tespit edildi, 10 kişi tutuklandı
5. kattan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Can Holding soruşturmasında Remzi Sanver tahliye edildi
Brent petrolün varil fiyatı 80 doların altına indi