Son Dakika Haberler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı

Eklenme Tarihi: 30.08.2023 - 10:34

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Lig’i Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında sahasında ağırladığı Norveç temsilcisi Molde’yi 2-1 mağlup etti ve adını Şampiyonlar Lig’i gruplarına yazdırdı. Galatasaray’ın gollerini 7’nci dakikada Icardi ve 90+3’üncü dakikada Angelino’dan geldi. Molde’nin tek golünü ise 66’ncı dakikada Hestad kaydetti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı
5’inci dakikada Galatasaray’da Kerem Demirbay’ın sol kenardan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Icardi, Eriksen’in formasında çekmesi ile yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Marciniak, pozisyon sonrası penaltı noktasını gösterdi.

7’nci dakikada Galatasaray öne geçti. Penaltı atışı için topun başına geçen Icardi, kaleci ve meşin yuvarlağı farklı noktalara gönderdi: 1-0.

29’uncu dakikada Molde’de ceza sahası dışı orta alanda topla buluşan Mannsverk, ceza sahası dışı sol çaprazından içeriye giren Haugen’e pasını aktardı. Bu oyuncunun sert vuruşunda top direğin yanından dışarıya çıktı.

31’inci dakikada Molde etkili geldi. Galatasaray savunmasında Nelsson’dan seken topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Hestad’ın sert vuruşunda topu kaleci Muslera kornere çeldi.
Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray’ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

48’inci dakikada Molde’de ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Haugen’in çizgiye indikten sonraki şutunda topu kaleci Muslera kornere çeldi.

55’inci dakikada Galatasaray’da sol kanatta topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, ceza sahası dışındaki Mertens’i gördü. Mertens topu kontrol ettikten hemen sonra ceza sahası dışı sağ çaprazındaki Tete’ye pasını aktardı. Bu oyuncunun topu kontrol ettikten sonraki şutunda top direğin yanından dışarıya gitti.

66’ncı dakikada Molde eşitliği yakaladı. Sol kanatta Boey’u çalımlayarak ceza sahası içerisine giren Breivik’in içeri yerden çevirdiği topa Hestad dokundu ve top ağlarla buluştu: 1-1.

77’nci dakikada Bjornbak, savunma arkasına sarkan Berisha’yı gördü. Bu oyuncunun sert vuruşunda kaleci Muslera topu kornere çeldi.

81’inci dakikada Molde’de Hestad, orta alanda topla birlikte hareketlenerek savunma arkasına sarkan Berisha’ya pasını aktarmak istedi. Mannsverk’e de çarpan top Berisha’nın önünde kaldı. Bu oyuncun kaleci Muslera’yı geçtikten sonraki vuruşunda top ağlarla buluştu. Karşılaşmanın hakemi Marciniak VAR’dan gelen uyarı sonrası golü iptal etti.

90+3’üncü dakikada Galatasaray karşılaşmada tekrar öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta topun başına Angelino geçti. Bu oyuncunun vuruşunda barajdaki Ellingsen’e de çarpan top ağlarla buluştu: 2-1.

Karşılaşma Galatasaray’ın 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

STAT:  Ali Sami Yen Spor Kompleksi

HAKEMLER: Szymon Marciniak, Tomasz Listkiewicz, Adam Kupsik

GALATASARAY: Muslera - Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay (Dk. 90 Berkan Kutlu), Tete (Dk. 80 Bakambu), Mertens (Dk. 72 Kaan Ayhan), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 72 Barış Alper Yılmaz), Icardi

MOLDE: Karlstrom - Haugan, Bjornbak, Ellingsen, Knudtzon (Dk. 22 Lovik) (Dk. 85 Grodem), Kaasa (Dk. 21 Hestad), Mannsverk, Breivik (Dk. 76 Eriksen), Haugen, Eikrem (Dk. 76 Berisha), Brynhildsen

GOLLER: Dk. 7 Icardi (P), Dk. 90+3 Angelino (Galatasaray) - Dk. 66 Hestad (Molde)

SARI KARTLAR: Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) - Erling Moe (Teknik Direktör), Eriksen, Mannsverk, Berisha (Molde) 

Kaynak: DHA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”