Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? TFF'den hakem açıklaması

Eklenme Tarihi: 13.02.2025 - 15:34

24 Şubat’ta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yabancı hakemin görev yapacağı iddiası sonrası TFF'den ilk açıklama geldi. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, derbinin orta hakeminin Türk olacağını açıkladı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? TFF’den hakem açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray-Fenerbahçe derbisi oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun derbi maçta görevi yabancı hakeme vereceği öne sürüldü.
Gelişmelerin ardından TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemine dair açıklamalarda bulundu.
Aküzüm, Ekol TV'ye yaptığı açıklamada Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Türk orta hakemin yöneteceğini bildirdi.

Yabancı orta hakemin gündemlerinde olmadığını aktaran Aküzüm, "Türkiye’de 2024-2025 futbol sezonunun sonuna kadar Türk hakemleri orta hakem olarak görev yapacak" diye konuştu.
Aküzüm sözlerini şöyle sürdürdü: "Yabancı VAR hakemi için Kulüpler Birliği ve toplumdan bir talep geldi ve orada da karar kolektif olarak alındı."


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”