DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,48₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Spor

Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti

Eklenme: 15.04.2024 - 22:04 Güncelleme: 15.04.2024 - 22:29

Trendyol Süper Lig’de 32. haftanın kapanış maçında Galatasaray deplasmanda Corendon Alanyaspor’u 4-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılarda 2 gole imza atan Barış Alper Yılmaz maça damga vuran isim oldu. Karşılaşmada 2 kırmızı kart çıktı.

Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti
Reklam alanı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 32. haftanın kapanış maçında Corendon Alanyaspor’a konuk oldu.

Sarı kırmızılılar, 56. ve 72. dakikalarda Barış Alper Yılmaz, 61. dakikada Hakim Ziyech ve 84. dakikada Icardi’nin attığı gollerle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Alanyaspor’da teknik direktör Fatih Tekke kırmızı kart gördü. Akdeniz ekibinde dakiklar 64’ü gösterdiğinde Leroy Fer de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetle puanını 87’ye çıkaran Galatasaray liderliğini sürdürdü. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Alanyaspor ise 42 puanda kaldı.

İki takım arasında Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray yine aynı skorla kazanmıştı.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap