Son Dakika Haberler

Fenerbahçe tur kapısını farklı araladı: 5-1

Eklenme Tarihi: 24.08.2023 - 22:00

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını 5-1 mağlup etti. Sarı lacivertlilerin gollerini Oosterwolde, Szymanski, İrfan Can Kahveci (2) ile Tadic attı.

Fenerbahçe tur kapısını farklı araladı: 5-1
Fenerbahçe ile Twente, Ülker Stadı'nda karşılaştı. Müsabakayı İngiliz Andrew Madley yönetti.

Bu sezon Avrupa'da 5, ligde 2 olmak üzere toplamda oynadığı 7 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, rakibini farklı yenerek rövanş öncesi avantaj sağladı.

Karşılaşmanın rövanşı 31 Ağustos'ta oynanacak.

GOL - Twente 20. dakikada Ugalde ile 1-0 öne geçti.
Mathias Kjolo’nun sağ kanattan ceza sahasına pasında Manfred Ugalde topla buluştu. Ugalde’nin bekletmeden yaptığı vuruşta top yan direkten döndü, ardından yine Ugalde önünde kalan topu boş ağlara yolladı.

GOL - 32. dakikada Oosterwolde Fenerbahçe'nin eşitlik golünü kaydetti.
Sebastian Szymanski’nin sağ kanattan ortasında Jayden Oosterwolde, ceza sahası ön çizgisinden yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 1-1

GOL - 60. dakikada Szymanski Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi.
Sağ kanatta İrfan Can Kahveci ile paslaşan Osayi-Samuel son çizgiye inerek ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Sebastian Szymanski bekletmeden yerden vuruşla topu filelerle buluşturdu.

GOL - İrfan Can Kahveci 62. dakikada farkı 2'ye çıkardı.
Sol kanattan gelişen atakta Ferdi Kadıoğlu, Dusan Tadic ile duvar pası yaparak ceza sahasına girdi ve son çizgiye inmeden pasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen İrfan Can Kahveci meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

GOL - 74. dakikada İrfan Can Kahveci kendisinin ikinci Fenerbahçe'nin dördüncü golünü kaydetti. 
Sol kanattan Dusan Tadic taç atışını hızlı ileri sol çapraza hareketlenen Edin Dzeko'ya doğru gönderdi. Ceza sahası içi sol çaprazına giren Dzeko pasını penaltı noktasına harketlenen İrfan Can Kahveci'ye gönderdiyor ve tecrübeli oyuncu topu sol köşeden filelerle buluşturdu.

Fenerbahçe'de Tadic 90+3. dakikada attığı golle skoru belirledi. 5-1

KIRMIZI KART - Twente'de Youri Regeer 41. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçe, ikinci ön eleme turunda Zimbru’yu, üçüncü nn eleme turunda ise Maribor’u kupanın dışına itti. İsmail Kartal’ın öğrencileri, Avrupa sahnesindeki 4 maçta kayıp yaşamadı.

Twente, Konferans Ligi’ne Fenerbahçe gibi ikinci ön eleme turundan dahil oldu. Hollanda temsilcisi, Hammarby ve Riga’yı elemeyi başardı. Twente lige de iyi bir başlangıç yaptı.

Kaynak: AA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”