Dursun Özbek: UEFA Avrupa Ligi’nde kupaya uzanmak istiyoruz

Eklenme Tarihi: 14.12.2023 - 17:34

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz. Orada başarılı olmayı bekliyoruz. İyi bir takımımız var. İyi oynuyoruz. Şans bizim yanımızda olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde kupaya uzanmak istiyoruz” dedi.

Dursun Özbek: UEFA Avrupa Ligi’nde kupaya uzanmak istiyoruz

 

Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) gelenekselleşmiş ‘Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması'nın ödül törenine katılan Başkan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi maçlar oynadıklarını belirten Özbek, “Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeyi çok arzu etmiştik. Güzel de maçlar oynamıştık. Danimarka’da şans bizim yanımızda değildi. Yolumuza Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz. Orada başarılı olmayı bekliyoruz. İyi bir takımımız var. İyi oynuyoruz. Şans bizim yanımızda olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde kupaya kadar uzanmak istiyoruz. Beklentimiz çok yüksek, bu yüksekliğe bağlı olarak başarılı sonuçlar alacağız. Danimarka’da çok güzel taraftarımız vardı. İnşallah Avrupa Ligi’nde sonuna kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“BİZ TÜRK SPORUNU YUKARIYA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUZ”

MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e saldırısıyla ilgili de konuşan Özbek, “Pazartesi günü Ankara’da oynanan maçın sonunda hakeme yapılan hareketi tasvip etmiyoruz, kınıyoruz. Futbolun yeşil sahanın içinde kalması, centilmenliğin ön planda olması çağrımızdır. İtidal tavsiye ederek bu çağrıları çok yaptık. Şahsen yaptım, kulüp olarak yaptık. Hep itidal tavsiye ettik. O hareketin Türk futboluna zararı olmuştur. Bundan ders çıkararak sahalardaki sportif olayların sportif çerçevede kalması için elimizden geleni yapacağız. Çağrılara devam edeceğiz. Türk sporunun marka değerinin böyle konularla zarar görmemesi lazım. Herkesin ortak amacı var. Biz Türk sporunu yukarıya çekmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de böyle olayların tekrarlanmaması en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

 

“HALİL HOCA İNŞALLAH BU TRAVMAYI EN KISA SÜREDE ATLATIR”

Halil Umut Meler’in en kariyerli Türk hakemi olduğunun altını çizen Dursun Özbek, şunları kaydetti:

 

“Halil hoca en kariyerli hakemimiz. Hocanın Türk futboluna küsmemesi lazım. Bu değerler kolay yetişmiyor. Tekrar aramızda görmekten memnun olacağız. Bir FIFA hakeminin bu olaya bağlı sahalardan uzak kalmasına gönlüm razı değil. İnşallah bu travmayı kısa sürede atlatır ve maçlarımızı yönetmeye devam eder. Bizim seçtiğimiz federasyon. Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorlar. Elbette bazı konuları düzeltmek mümkün. Bizim federasyonumuzdur. Akış içinde yapılması gereken düzelmesi gereken konular istişare ile düzeltilecektir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik.”

 

“SOL BEK İHTİYACIMIZ VAR”

Transfer çalışmalarına yönelik ise Özbek, “Konuyla ilgili çalışmalara başladık. Sol bek ihtiyacımız var. En kısa sürede halledeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak: DHA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”