Son Dakika Haberler

Trabzonspor ilk galibiyetini aldı! Konyaspor 3-2 kaybetti

Eklenme Tarihi: 29.09.2024 - 15:45 , Son Güncellenme: 29.09.2024- 18:27

Süper Lig’in 7.haftası kapsamında Konyaspor, Trabzonspor'a konuk oldu. Karşılaşma 3-2 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor ilk galibiyetini aldı! Konyaspor 3-2 kaybetti

Konyaspor, Süper Lig’in 7.haftası kapsamında Trabzonspor’un konuğu oluyor. Papara Park’taki mücadeleyi Halil Umut Meler yönetti. Ligde şu ana kadar olan süreçte 6 maça çıkan ve bunlardan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Anadolu Kartalı; çıktığı 5 maçın 5’inden de beraberlikle ayrılan Trabzon ekibine karşı puan mücadelesi verdi. TRABZONSPOR İLE 47.RANDEVU

Konyaspor, Süper Lig nezdinde Trabzonspor’a 23 kez konuk oldu. Anadolu Kartalı bunlardan 6’sını kazanırken, 15 maçta ise rakibine mağlup oldu. Arda kalan 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Konyaspor Trabzon’da 28 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 46 gol gördü.İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Mendy, Visca, Bardhi, Nwakaeme, Tufan, Bokote, Elmalı, Denswil, Yokuşlu, Malheiro

Konyaspor: Slowik, Demirbağ, Yazğılı, Pedrinho, Erdoğan, Guilherme, Jevtovic, Ndao, Bazoer, Boranijasevic, KramerMaç hakemin düdüğüyle başladı…

MAÇTAN DAKİKALAR (BİRİNCİ YARI)

6. dakikada ceza alanı içinde rakibinden sıyrılan Ozan Tufan, topu Nwakaeme'ye aktardı. Bu futbolcunun yakın mesafeden yerden şutunda kaleci Slowik, meşin yuvarlağı kontrol etti.

9. dakikada savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Kramer, kaleci Uğurcan Çakır ile karşı karşıya kaldı. Denswil, geriden gelerek meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

16. dakikada Trabzonspor, golü buldu. Bardhi'nin soldan kullandığı serbest atışta savunmanın uzaklaştırmak istediği top, ceza yayı üzerindeki Visca'da kaldı. Bu futbolcu gelişine sert vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Slowik'in sağından filelere gönderdi: 1-0.24. dakikada konuk takım beraberliği sağladı. Bazoer'in ceza alanı için sağ tarafından pasında arka direkte uygun durumda Adil Demirbağ, topu filelerle buluşturdu: 1-1

43. dakikada Kramer, taşıdığı topu ceza alanına doğru sokulan Pedrinho'ya aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı direğin üstünden kornere çeldi.

45. dakikada Trabzonspor, Video Yardımcı Hakem uygulamasıyla penaltı kazandı. Sol taraftan Nwakame'nin ortasında, Banza'nın kafa vuruşunda savunmada Kramer, yükseldiği topa elle müdahale etti. Pozisyonu izleyen Halil Umut Meler, penaltı kararı verdi.

45+4. dakikada Banza, kullandığı penaltı atışında topu ters köşeye yatan kaleci Slowik'in yanından filelere yolladı: 2-1Trabzonspor, ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

Maçta ikinci yarı başladı

46' Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Trabzonspor'da Bardhi'nin yerine Lundstram oyuna girdi.

50' Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, hakeme itirazları itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

54' Gol [3-1] (Trabzonspor)
GOL! Simon Banza ile Trabzonspor farkı 2'ye çıkarıyor.

58' Oyuna Girme (Tümosan Konyaspor)
Tümosan Konyaspor takımında oyuncu değişikliği; Uğurcan Yazğılı oyundan çıkarken Hamidou Keyta oyuna giren isim.

58' Oyuna Girme (Tümosan Konyaspor)
Tümosan Konyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alassane Ndao çıkıyor ve yerine Danijel Aleksic oyuna giriyor.

61'Korner (Trabzonspor)
Trabzonspor, Edin Visca ile köşe vuruşu kullanıyor.

61' İsabetsiz Şut (Trabzonspor)
Trabzonspor takımı Edin Visca ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Edin Visca tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

65' Sarı Kart (Trabzonspor)
Trabzonspor takımında Edin Visca, sarı kart görüyor. 

68' Oyuna Girme (Tümosan Konyaspor)
Tümosan Konyaspor takımında oyuncu değişikliği; Yusuf Erdoğan oyundan çıkarken Melih İbrahimoğlu oyuna giren isim.

68' Oyuna Girme (Tümosan Konyaspor)
Tümosan Konyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marko Jevtovic çıkıyor ve yerine Umut Nayir oyuna giriyor.

76'Sarı Kart (Trabzonspor)
Trabzonspor takımında Stefano Denswil, sarı kart görüyor.

80'Kaçan Penaltı (Tümosan Konyaspor)
Tümosan Konyaspor takımında Umut Nayir penaltı vuruşundan yararlanamıyor.

84'Oyuna Girme (Trabzonspor)
Trabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Anthony Nwakaeme oyundan çıkarken Serdar Saatçı oyuna giren isim.

Gol [3-2] (Tümosan Konyaspor)
GOL! Hamidou Keyta, farkı 1'e indiren golü atıyor.

90'İsabetsiz Şut (Tümosan Konyaspor)
Melih İbrahimoğlu önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Melih İbrahimoğlu tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

Maç Tamamlandı [3-2]
Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Trabzonspor: 3 - Tümosan Konyaspor: 2


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 4
  • 3
  • 1
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”