DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,26₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 6.007,75₺
ÇEYREK : 9.881,60₺
CUMHURİYET : 39.207,85₺
Spor

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Eklenme: 16.10.2024 - 15:05

Süper Lig'in 9'uncu haftasında 20 Ekim Pazar günü sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor
Reklam alanı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasından sonra oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı. Siyah-beyazlılar, Konyaspor maçı hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 18 Ekim Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 0
😡 0
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap