Son Dakika Haberler

Beşiktaş - Galatasaray Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Eklenme Tarihi: 03.03.2024 - 16:22

Süper Lig’in 28. haftasında lider Galatasaray, en yakın rakibi Beşiktaş’ı Tüpraş Stadı’nda ağırlıyor. Bu maç, hem şampiyonluk hem de ezeli rekabet açısından büyük önem taşıyor. Peki, Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Derbi öncesi son dakika gelişmeleri, sakat ve cezalı oyuncular, muhtemel 11’ler ve daha fazlası... İşte detaylar...

Beşiktaş - Galatasaray Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig’de nefesler tutuldu. Ligin 28. haftasında zirve yarışının iki iddialı takımı Beşiktaş ile Galatasaray, bugün kozlarını paylaşacak. Bu maç, hem ligdeki sıralamayı hem de iki takım arasındaki tarihi rekabeti etkileyecek. Ligin ilk yarısında Galatasaray, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırmıştı. Beşiktaş ise bu maçtan galip çıkarak hem rövanşı almak hem de puan farkını düşürmek istiyor. Galatasaray ise rakibini mağlup ederek farkını artırmak ve şampiyonluk yarışında fire vermemek için mücadele edecek. Peki, Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Derbi öncesi son dakika gelişmeleri, sakat ve cezalı oyuncular, muhtemel 11’ler ve daha fazlası haberimizin devamında…

Beşiktaş - Galatasaray Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Beşiktaş - Galatasaray derbisi 3 Mart 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Galatasaray Derbisi Nerede Oynanacak?
Beşiktaş - Galatasaray derbisi Tüpraş Stadı’nda oynanacak. Stadın kapasitesi 41.903 kişi. Maçın biletleri tükendi. Maçı izlemek isteyen taraftarlar, stadyum çevresinde bilet arayacak.

Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Hakemleri
Beşiktaş - Galatasaray derbisini orta hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy. Dördüncü hakem ise Bahattin Şimşek.

Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Sakat ve Cezalı Oyuncuları
Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve B. Zaynutdinov, sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları bulunan A. Hadziahmetovic, A. Oxlade-Chamberlein ve Tayfur Bingöl de kadroda yer almayacak. Galatasaray’da ise H. Ziyech ve S. Aurier’in sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Muhtemel 11’leri
Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, Gedson Fernandes’in yerine Necip Uysal’ı sahaya sürecek. Ayrıca sakatlığı geçen Vincent Aboubakar yedek kulubesinde yer alacak. Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şöyle: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Semih, Musrati, Amartey, Muci,Rasicha, Cenk.

Galatasaray’da ise teknik direktör Okan Buruk, Nelson’un yerine Abdulkerim'i stoperde oynatacak. Ayrıca son haftalarda formda olan Kerem Aktürkoğlu ve Barış, kanatlarda görev yapacak. Galatasaray’ın muhtemel 11’i şöyle: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Mertens, Kerem A., Barış, Icardi

Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin İstatistikleri
Beşiktaş ile Galatasaray, tarihlerinde 355. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray’ın 126, Beşiktaş’ın 114 galibiyeti bulunuyor. 114 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray, rakip filelere 448 gol atarken, Beşiktaş ise 419 gol kaydetti. Süper Lig’de ise 123. randevu yaşanacak. Bu maçlarda Galatasaray’ın 47, Beşiktaş’ın 38 galibiyeti var. 37 maç ise beraberlikle bitti. Galatasaray, Beşiktaş’a 163 gol atarken, kalesinde 147 gol gördü.

Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Önemi
Beşiktaş - Galatasaray derbisi, Süper Lig’in 28. haftasında şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek. Lider Galatasaray, 72 puanla zirvede yer alıyor. Yakın rakibi Beşiktaş ise 46 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Galatasaray, bu maçı kazanırsa puan farkını 29’a çıkaracak ve şampiyonluk yolunda mücadelesine kayıpsız devam edecek. Beşiktaş ise bu maçı kazanırsa puan farkını 3 puan daha düşürecek ve Avrupa umudunu son haftalara taşıyacak. Bu maç, hem iki takımın hem de taraftarların heyecanla beklediği bir mücadele olacak.


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”