Son Dakika Haberler

Anadolu Kartalı Sivas semalarında

Eklenme Tarihi: 29.05.2023 - 13:41 , Son Güncellenme: 29.05.2023- 13:43

Konyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor’un konuğu olacak. 30 Mayıs günü Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

Anadolu Kartalı Sivas semalarında
Konyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor’un konuğu olacak. Ligin ilk 34 haftalık periyodunda 12 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, hanesine yazdırdığı 49 puanla 7. sırada kendisine yer bulmuştu.

Konyaspor’un rakibi Sivasspor ise, aynı süreçte çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. 37 puan toplayan kırmızı-beyazlılar, haftaya küme düşmenin 2 basamak üzerinde, 14. sırada girdi. Sivasspor ile Konyaspor arasında 31 Mayıs Salı günü Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. 

Sivas’ta 4, Konya’da 3 eksik
Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Sivasspor’da sakatlıkları devam eden sağ bek Murat Paluli, stoper Aaron Appindangoyé, sol bek Ziya Erdal ve sağ kanat Erdoğan Yeşilyurt bu maçta forma giyemeyecek. Konuk Konyaspor’da ise orta saha Endri Çekiçi ile forvetler Muhammet Demir ve Uche İkpeazu yine sakatlıklarından dolayı Sivas’a karşı mücadele edemeyecek. 

Sivasspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Rıza Çalımbay ile birlikte 4-1-4-1 dizilişiyle mücadele eden Sivasspor’un, Konyaspor’a karşı da yine aynı dizilişle sahada yer alması bekleniyor. 
Kırmızı-beyazlıların kalesinde Ali Şaşal Vural (35), savunma 4’lüsünde Alaaddin Okumuş (13), Mehmet Albayrak (96), Caner Osmanpaşa (88) ve Samba Camara (14), tekli ön liberoda Isaac Cofie (5), önlerindeki 4’lü orta sahada Hakan Arslan (37), Robin Yalçın (8), Clinton N'Jie (10) ve Max Gradel (7) tekli forvette ise Jordy Caicedo’nun (30) görev alması öngörülüyor.

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile birlikte 4-2-3-1 sistemini benimseyen Konyaspor’un, Sivasspor’a karşı da yine aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde İbrahim Sehic (13), savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz (22), Adil Demirbağ (4), Francisco Calvo (15) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (14) ve Andreas Bouchalakis (32), 3’lü orta sahada Mahir Emreli (19), Alejandro Pozuelo (24) ve Marlos Moreno (70), tekli forvette ise Mame Diouf’un (99) görev alması bekleniyor. (Elif Sağlam)

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”