Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Rizespor maçına odaklandı. İç sahada oynanan Antalyaspor maçının ardından izne ayrılan yeşil-beyazlılar, 9 Aralık Pazartesi günü itibariyle Kayacık Tesisleri’nde toplanarak haftanın ilk çalışmasını geride bırakmıştı. Anadolu Kartalı’nda taktik antrenmanlar da 10 Aralık Salı günü itibariyle başladı.
Anadolu Kartalı taktik çalışıyor
Tümosan Konyaspor’da taktik antrenmanlar da başladı. Teknik direktör Recep Uçar ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan Anadolu Kartalı, Rizespor maçında uygulayacağı taktiği denemeye başladı. Rakibin son maçlarını en ince ayrıntısına kadar analiz eden Uçar, Rize ekibinin dezavantajlarını avantaja çevirmek için ince eleyip sık dokuyor.
Recep Uçar toplantılar düzenliyor
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, kritik Rizespor maçı öncesinde sıkça toplantılar düzenliyor. Rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz eden Uçar, oyuncularıyla bireysel ve toplu olarak görüşmeler yapıyor. (Büşra Üstündağ)