Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Selçuk Sanayi Camii’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi
Reklam alanı
Selçuklu Belediyesi’nin örnek faaliyetlerinden bir tanesi olan “Cuma Buluşmaları” her hafta ilçenin farklı bir noktasında vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu haftaki Cuma programının adresi Horozluhan Mahallesi Selçuk Sanayi Camii oldu.
Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla hasbihal ederek gelen talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu’nun yanı sıra belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.
“Cuma Buluşmaları ile ilçemizin nabzını tutuyoruz”
Hemen her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye gayret ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Hemşehrilerimizle Cumanın bereketine ortak oluyoruz. Her geçen gün büyüyen ilçemizde her alanda hizmet sağlarken yeni planlamalarımızı da mahallemizin ve ilçe sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızla istişarelerimiz ve vesile olarak Cuma bereketini yaşadığımız buluşmalarımıza devam edeceğiz. Konya’mız ve sanayimizin büyük çoğunluğunun bulunduğu ilçemiz üretim yaparak ülke ihracatına önemli katkılar sağlayarak ekonomimize destek oluyor. Tüm dünyanın ekonomi olarak sınavdan geçtiği bu günlerde hem Konya’mız hem de ülkemiz üreterek zorlukların üstesinden gelecek buna inancımız tam.” şeklinde konuştu.

Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla hasbihal ederek gelen talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu’nun yanı sıra belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.
“Cuma Buluşmaları ile ilçemizin nabzını tutuyoruz”Hemen her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye gayret ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Hemşehrilerimizle Cumanın bereketine ortak oluyoruz. Her geçen gün büyüyen ilçemizde her alanda hizmet sağlarken yeni planlamalarımızı da mahallemizin ve ilçe sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızla istişarelerimiz ve vesile olarak Cuma bereketini yaşadığımız buluşmalarımıza devam edeceğiz. Konya’mız ve sanayimizin büyük çoğunluğunun bulunduğu ilçemiz üretim yaparak ülke ihracatına önemli katkılar sağlayarak ekonomimize destek oluyor. Tüm dünyanın ekonomi olarak sınavdan geçtiği bu günlerde hem Konya’mız hem de ülkemiz üreterek zorlukların üstesinden gelecek buna inancımız tam.” şeklinde konuştu.

Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
2
❤️
1
😊
10
😡
11
👎
15
😂
1
😢
0
😲
0
Toplam 40 tepki
Hala milletin dini duygularıyla oy devşiriyorsunuz artık bitti emin olun solunda solunu bulsam artık oylar ona dini ekonomiyi siz bitirdiniz
Miiletin yüzüne utanmadan bakıyorsunuz
Bizi adam yerine koymayan bir başkanın kusura bakmayın yüzüne bakıp gülemem? Kendi cep telefonuna mesaj attım, Başkana yazın diye açtığı yere iki kere mail attım, özel kalemine kaç defa başvurdum. Yaşadığım bölgenin sorunlarını kendisine iletmek için. Bey efendiyle görüşmek mümkün olmadı. Sağ olsun AKP il başkanımız olaya el attı da sorunlara çözüm üretildi. Aman Konyalı çok değerli bir başkanımız var değerini iyi bilin.
kendi kendinizi ağırlayan millet anası ağlıyor size yakışan bu buluşun bakalım
Mustafa muhtar ne alaka ya.
Yorum Yap
Konya'da işçiler arasında bıçaklı kavga
Bu yıl 15 millet bahçesi daha şehirlerle buluştu
Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama: Türkiye risk altında mı? H3N2 virüsü hızla yayılıyor
Selçuk Öztürk: Konya, Anadolu’yu besleyen ticari bir üs
Konya'da silahlı saldırı! 1 kişi vuruldu
Yaklaşık 1,5 milyon kişinin GSS borcu silinecek
Konya temsilcileri Bölgesel Amatör Lig’de kritik haftaya giriyor
Konya Büyükşehir Belediyespor İstanbul yolcusu
Bakan Tunç: Kirli senaryoları tarihin çöp sepetine attık
Dünyanın en iyi tatlıları açıklandı: Birinci Türkiye’den çıktı
Konya'da 1 kişi başından vurulmuş halde bulundu
Konyaspor, Kayserispor maçına kilitlendi
Haber Ara