KOSİAD tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri’ne “Kadınhanı Belediyesi damga vurdu.
Reklam alanı
‘Konya Tanıtım Günleri’nde yerini alan ve tahinli pideleri ile ün salan Kadınhanı standına misafirler yoğun ilgi gösterdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Konya Tanıtım Günleri'nde Kadınhanı standını ziyaret etti. Bakan Kurum'a ziyareti sırasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya eşlik etti. Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile istişarelerde bulunarak tahinli pide ikram etti.
Kadınhanı Belediye Başkanı Badem, ayrıca coğrafi işaret belgesi olan tahinli pide hakkında bilgi verirken misafirlere Kadınhanı kömbesi, Atlantı dededağ tulum peyniri de ikram edildi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da Kadınhanı Belediyesi standını ziyaret edenler arasında yerini aldı.
Kadınhanı Belediye Başkanı Badem, ayrıca coğrafi işaret belgesi olan tahinli pide hakkında bilgi verirken misafirlere Kadınhanı kömbesi, Atlantı dededağ tulum peyniri de ikram edildi.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da Kadınhanı Belediyesi standını ziyaret edenler arasında yerini aldı.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
21
❤️
8
😊
9
😡
3
👎
9
😂
4
😢
2
😲
1
Toplam 57 tepki
EKSİK OLUN
Yorum Yap
Görgün: Türkiye, kendi silahını kendi aklıyla tasarlayıp üretmeye kararlılıkla devam ediyor
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı