Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yüzlerce tesis Konya'ya kazandırıldı: Hizmete açıldı

Cihanbeyli İlçesi’nin İnsuyu ve Kütükuşağı Mahallelerinde hayırseverler tarafından yaptırılan sağlık evleri hizmete açıldı.

Yüzlerce tesis Konya’ya kazandırıldı: Hizmete açıldı
Hayırsever İş İnsanı Serdar Önel ve Hayırsever Melike Geyik Bayman tarafından yaptırılan sağlık evlerinin açılış programına İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Saat Kaya, hizmet başkanları, Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürü Murat Mutlu, muhtarlar, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Konya merkez ve 31 ilçesinin her bir noktasında kaliteli sağlık hizmeti sunulması amacıyla çalıştıklarını ifade eden Prof. Dr. Koç, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak tüm ilçelerimizin sorunlarını tespit ederek çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizde yenileyerek açtığımız sağlık evleri ile vatandaşlarımızın ilçe merkezindeki hastaneye gitmeden günlük gebe takiplerini yaptırabilmesini, aşı hizmetlerine ulaşabilmesini, enjeksiyon, pansuman gibi tedavileri daha rahat yaptırabilmelerini amaçlıyoruz. O nedenle, sağlık evlerinde sunulan hizmetleri son derece önemsiyoruz” aktardı.

Sağlık çalışanlarının modern binalarda hizmet sunabilmeleri, vatandaşların sağlık hizmetine kolay ulaşabilmeleri adına başlatılan çalışmalar neticesinde yüzlerce sağlık tesisinin Konya’ya kazandırıldığını da ifade eden Prof. Dr. Koç, “Sağlık Bakanlığımız, belediyelerimiz ve hayırseverlerimizin örnek dayanışmasıyla tesis ettiğimiz, Sağlık Yatırımlarında Konya Modeline her geçen gün yeni yatırımlar ekleniyor ve şehrimiz modern sağlık tesislerine kavuşuyor. Bu tesislerin kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı Sayın Sağlık Bakanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm hayırseverlerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Böylesine güzel ve anlamlı eserleri tamamlayarak kullanıma hazır hale getiren hayırseverlere de teşekkür eden Prof. Dr. Koç, “Hayırsever vatandaşlarımız bu hayır hizmetini yaparken onlara her türlü kolaylığı sağlayarak arsa tahsisi gerçekleştiren ve yapılan sağlık evlerinin çevre düzenlemesini yaptıran Belediye Başkanımız Mehmet Kale’ye de ayrıca teşekkür ediyorum” söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından, Hayırsever Serdar Önel tarafından İnsuyu Mahallesi’ne kazandırılan Sebahat-Şakir Önel Sağlıkevi ile Hayırsever Melike Geyik Başman tarafından Kütükuşağı Mahallesi’ne kazandırılan Güler Kekeçoğlu Kızılkaya Sağlıkevi dualar eşliğinde hizmete açıldı.(Tahir Yılmaz)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English