DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,16₺
STERLİN : 57,19₺
GRAM : 5.981,60₺
ÇEYREK : 9.836,99₺
CUMHURİYET : 39.030,48₺
Sağlık

Borç yapılandırması için yarın son gün

Eklenme: 29.09.2021 - 09:21

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılması için son başvuru günü yarın doluyor. Düzenleme ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan borçlar da yapılandırılabiliyor.

Borç yapılandırması için yarın son gün
Reklam alanı
Yapılandırma kapsamında, prim ve genel sağlık sigortası alacakları gibi SGK borçlarında, gecikme cezası ve yasal faizler silinecek. Mükelleflere peşin veya 2 taksitle ödeme seçeneği sunulacak.

Yarın son gün

Prim borçlarının yapılandırılması için başvurular yarın sona erecek. Borçların ilk taksit ödemesi için son tarih ise 30 Kasım.

52 milyar liralık borç yapılandırıldı

Düzenlemeye mükellefler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 1 milyon başvuru ile 52 milyar liralık borç yapılandırıldı. Şu ana kadar 1 milyar 300 milyon liralık tahsilat yapıldı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorum Yap