DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,47₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Sağlık

Başkan Kale: Hızımızı kesmedik, kesmeyeceğiz

Eklenme: 13.07.2021 - 15:33 Güncelleme: 13.07.2021 - 15:53

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına rağmen projelerde aksaklığa asla izin vermediklerini belirterek “İlçemize muhteşem eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Cihanbeyli, Orta Anadolu'nun parlayan yıldızı olmaya devam edecek” dedi.

Başkan Kale: Hızımızı kesmedik, kesmeyeceğiz
Reklam alanı
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sağlık ve çevresindeki mahallelerde uzun yıllardır özlemle beklenen ve ilçe ulaşımı için büyük önem taşıyan Yeniceoba Makası-Sağlık arasındaki 12 kilometrelik yolda başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İlçede başlattıkları yol seferberliği kapsamında çok önemli bir güzergahı da tamamen elden geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kale “Sadece Sağlık'taki değil başta Gölyazı'da olmak üzeri çevredeki diğer mahallelerde yaşayan tüm hemşehrilerim bu çalışmayı yıllardır özlemle bekliyordu. Türkiye'nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesi olan Cihanbeyli'mizi modern yollarla donatmaya kararlıyız. Çalışmalarımızda bizlere büyük destek veren Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.
YENİ KAMYON GARAJİ İLE GALERİCİLER SİTESİNİN TEMELİ ATILDI
Konya’nın Cihanbeyli İlçesine belediye tarafından iki önemli tesis kazandırılıyor. Geçtiğimiz günlerde ihale çalışmaları tamamlanarak inşaatlarına başlanan Yeni Kamyon Garaji ile Yeni Galericiler Sitesi’nin mini temel atma töreni Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Burada yaptığı konuşmada “Cihanbeyli’yi muhteşem eserlerle donatıyoruz” diyen Başkanı Kale, koronavirüs şartlarına rağmen projelerde aksama yaşanmasına asla izin vermediklerini, aksine çalışmaları daha da hızlandırdıklarını belirtti. 
Her iki tesisi de en kısa sürede tamamlamanın gayretinde olacaklarını ifade eden Kale “Bölgeye ayrıca yeni imar yolları kazandırıyoruz. Cihanbeyli’ye adeta yeniden inşa ediyoruz. Her alanda örnek eserler kazandırıyoruz. Hızımızı kesmedik, kesmeyeceğiz. İlçemize olan aşkımızı hizmete dönüştürüyoruz. Cihanbeyli Orta Anadolu'nun parlayan yıldızı olmaya devam edecek” diye konuştu. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 12
😡 6
👎 9
😂 2
😢 1
😲 4
Toplam 37 tepki

Yorumlar

  • Mehmet kılıç 1617 gün önce

    Cihanbeyli mah yolları çok kötü sayın kale de herhalde onarmak için 20023 bekliyor

  • Berberci 1617 gün önce

    3 yıldır cihanbeyliye gidip geliyorum mahelle yolları berbat helede köprübaşı mahallesi çok berbat

  • Vatandaş 1618 gün önce

    Gölyazı Günyüzü yolunuda bir baksanız

Yorum Yap