Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Özer: Kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam ediyoruz

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemini yüz yüze eğitimle tamamladıklarını, ikinci dönemde de bunu aynı kararlılıkla devam ettirdiklerini söyledi.

Bakan Özer: Kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam ediyoruz
Temaslarda bulunmak amacıyla Elazığ'a gelen Bakan Özer, merkeze bağlı Bahçekapı köyünde Bahçekapı İlkokulunda düzenlenen törende kütüphanenin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Valiliğe geçen Özer, Vali Ömer Toraman ile görüştü.

Bakan Özer, burada yaptığı konuşmada, kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam ettiklerini kaydederek "Allah'a çok şükür şu ana kadar birinci dönemi nasıl yüz yüze eğitimle kapattıysak şubatta başlayan ikinci dönemi de aynı kararlılıkla devam ettiriyoruz." dedi.

"Çok büyük başarı hikayesi"

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun mart itibarıyla değişiklik yaptığını, artık okulların bahçesinde maske kullanılmadığını, sadece okul ortamında maske takıldığını anımsatan Özer, 1-2 vaka olduğunda da sınıflarda yüz yüze eğitime ara vermediklerini belirtti.

Bundan sonra eğitim sisteminde bulunan 855 bin dersliğin hiçbirinde yüz yüze eğitime ara vermeden eğitim öğretimin devam ettiğini söyleyen Özer, bunun 1,5 yıl aradan sonra tüm öğretmen ve öğrencilerle çok büyük başarı hikayesi olduğunu söyledi.

Özer, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Elazığ'ımızdaki tüm öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Maskeyle ders anlattılar, aşılanma oranı ülke ortalamasının çok üzerinde seyretti. Elazığ'daki öğrencilerimize çok teşekkür ederim, maskelerle ders dinlediler. Velilerimize çok teşekkür ederim. Okullarda çocukların kurallara uyması noktasında sürekli destek verdiler. Başarılı bir şekilde süreci bu noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra hiçbir sıkıntı olmadan bu dönemi bitireceğiz."

Uzun bir aradan sonra Elazığ'da bulunduklarını anlatan Özer, kentin eğitiminin genel bir resmine bakacaklarını kaydetti.

Özer, "Eğitim kalitesiyle ilgili ne durumda, nasıl iyileştirebiliriz, özellikle ihtiyaç noktasında yeni eğitim birimlerinin kurulması, yeni altyapı ihtiyaçlarını güçlendirme, yık yap kapsamında hangi okullara ihtiyacımız var, onları kapsamlı bir şekilde değerlendireceğiz inşallah. Değerlendirme toplantısından sonra Elazığ'a müjdeli haberleri paylaşacağız." diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English