Son Dakika Haberler

AK Parti'nin, Ağrı Belediye Başkan adayının Savcı Sayan olduğu açıklandı.

Ağrı’da Savcı Sayan sürprizi
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, AK Parti'nin Ağrı Belediye Başkan adayının, gazeteci ve iş adamı Savcı Sayan olduğunu duyurdu.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın yaptığı açıklamada, Sayan'ın adaylığının hayırlı olmasını temenni etti.

Sayan ile AK Parti'nin bugüne kadar hayata geçirdiği projeleri arttırarak devam ettireceklerini belirten Aydın, "Ekiplerimizle en kısa sürede sahaya inip kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Adayımız Sayan, Ağrı'nın öz evladıdır. Bilinen, tanınan iyi bir aile mensubudur. Ağrı'nın, öz evladına sahip çıkacağına yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Aydın, kentte yaptıkları yatırımlara değinerek, şunları kaydetti:

"Ağrı'da çok önemli projeleri hayata geçirdik. Yine istihdama yönelik birbirinden değerli yeni projeleri de hayata geçireceğiz. Devam eden projeleri yeni dönemde hayata geçirirken Ağrı'mızı hak ettiği noktalara taşıyacak, bölgenin önemli merkezi haline getirecek yeni projelerle geliştireceğiz. Özellikle Ağrı'mızın istihdam problemini Tekstilkent gibi farklı projeleri uygulayarak inşallah ortadan kaldıracağız."

Kentin hak ettiği yere yükselmesi için AK Parti'ye ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Aydın, "Klasik belediyecilik anlayışından çıkarak farklı bir belediyecilikle gönüllere dokunacağız. Özellikle bu konuda halkımızdan alacağımız destekle kentimiz için önemli olan projeleri bitirip, yeni projelerle inşallah hak ettiği noktaya ulaştıracağız." dedi.

- Savcı Sayan'ın öz geçmişi

İş adamı ve gazeteci Savcı Sayan, 1971 yılında Ağrı'nın Tutak ilçesinde doğdu. 24 çocuklu ailenin 12. çocuğu olan Sayan, ilkokulu doğup büyüdüğü ilçede, ortaokulu Muş'un Malazgirt ilçesinde, liseyi ise yine Tutak'ta okudu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Sayan, bazı televizyon kanallarında yorumculuk yaptı.

Sayan, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'daki töre cinayetleri ve kadınların eğitimleri konularında çeşitli çalışmalar yaptı. 

KONTV'de bir dönem program sunuculuğu yapan ve bazı sivil toplum kuruluşlarına üyeliği bulunan Sayan, 2015 yılında AK Parti'den İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ve 27. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı oldu.

Tarım ve inşaat sektöründe faaliyet yürüten Sayan, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English