Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yenilikçi İşlem Platformu Binomo’yu Yakından Tanıyalım

Yenilikçi İşlem Platformu Binomo’yu Yakından Tanıyalım

 

Düzenleyici Belgelendirme Sertifikasına sahip finansal kuruluşlardan olan Binomo, yatırım platformlara yeni başlamış kullanıcıların oldukça tercih ettiği ama işbirliği için elverişli olmasının getirdiği avantajlarla her seviyedeki yatırımcıyı hedefleyen bir işlem platformudur.

Sektörde Ne Kadar Zamandır Bulunuyor?

Binomo finansal piyasaya 2014 yılında girdi ve 10 ay gibi kısa bir sürede sektörde güçlü ilk üç ticaret platformu arasında yer almayı başardı.

Ayrıca Binomo “2016 IAIR ödülleri”nde “Yılın aracı kurumu”, “2015 Forex Fuarı Ödülleri”nde “Yeni başlayanlar için en iyi aracı kurum” kategorilerinde ödüller alan Binomo aynı zamanda Uluslararası Finans Komisyonu'nun “A” kategorisinde, şirketin müşterileri için hizmet kalitesini, ilişkilerin şeffaflığını, tarafsız ve bağımsız bir anlaşmazlık çözümü kuruluşunun korunmasını garanti eden bir üyesidir.

Bu Platformun Sağladığı Avantajlar Neler?

Binomo 2016 yılından beri sektöründeki sahip olduğu sektördeki liderliğini “kullanıcılarına sunduğu avantajlara” borçlu.
  1. En az 10 Dolar yatırım ile başlayabileceğiniz binomo, kullanıcılarına sermaye biriktirme ya da büyük yatırımlar yapma zorunluluğundan kurtarıyor.
  2. Binomo’da yaptığın her işlem için 1 Dolarlık işlem ücreti alınır.
  3. Bütün kullanıcılarına ücretsiz eğitim verirken, 7/24 canlı destek ile her an kullanıcıların sorularını cevaplıyor.
  4. Demo hesap ile öğrendikten sonra gerçek hesaba geçebiliyorsunuz.
  5. Telefonunuz üzerinden de kolayca yatırım ve analiz yapabilirsiniz.
  6. Binomo, grafikler gibi işlem yapmanızı kolaylaştıracak 20’den fazla aracı, panel üzerinden çok daha rahat bir kullanımı size sunuyor.
  7. 50-80 Bin Dolar arasında ayrılan miktar ile özel turnuvalar düzenliyor ve kullanıcılarına çeşitli bonuslar vermekte.

Binomo’nun Herhangi Bir Dezavantajı Var Mı?

Binomo’nun sunduğu avantajların yanında birkaç tanede dezavantajı mevcut. Dezavantajlarından bahsedecek olursak;
 
  1. Diğer ticaret platformları müşterileri için birkaç farklı işlem türünü aynı anda sunabiliyor. Binomo ise kullanıcılarına CFD ve klasik sözleşmeli işlem türlerini sunmakta.
  2. Uzun vadeli stratejiler oluşturarak yatırım yapmak isteyen müşteriler için işlem süresinin 1 saat ile sınırlı olması bir dezavantaj nedenlerden birisi. .

İşlem Yapma Koşulları Neler?

İşlem Limiti:  Para çekme ve yatırma işlemleri için minimum tutar 10 Dolardır.
Ödeme Yöntemleri: Kredi ya da banka kartı, online ödeme sistemleri, banka işlemleri ve cryptocurrency ödeme yapılabilir.
Sözleşme Türleri:  1 saat vadeli sınıra sahip sözleşmeler, 5 dakikalık vadeye sahip turbo sözleşmeler ve ayrıca CFD olarak bilinen fiyat farklı sözleşmeler. Ek olarak klasik sözleşmelerin karlılığı noktasında % 89 seviyesine kadar çıkabiliyor. Toplam varlık sayısı 50'dir.Döviz ve hisse senetleri konusunda geniş seçim imkanı sağlaması. Ayrıca endeksler, emtialar ve kripto para birimi gibi farklı etmenlerin rahatlıkla kullanılabiliyor olması. Gündüz ve gece ticareti için kolay bir kullanım sağlayan binomo, kripto indeksi. CRYPTO IDX - fiyat değişkenliği konusunda rakiplerine kıyasla  daha istikrarlı bir yapı sunar. Bu nedenle teknik analiz stratejilerinde dünya genelinde bir üne sahip.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English