Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yaşar: Beyşehir’in 67 mahallesine hizmet için yola çıktık

Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir ilçemizin 67 mahallesine de hizmet etmek için bu yola çıktık”dedi.

Yaşar: Beyşehir’in 67 mahallesine hizmet için yola çıktık
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Üzeyir Yaşar’ın dış mahalle gezileri devam ediyor. Yaşar, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkan Vekili Ahmet Muslu ile MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş  ve her iki partiye mensup belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte ilçeye bağlı dış mahallelerden Göçü ve Eylikler Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle buluşan Yaşar,  vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada,  31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Yerel seçimler öncesinde bir süre önce sahaya indiklerini ve vatandaşlarla sürekli biraraya gelerek hasbihal ettiklerini, bunun yanısıra dış mahallelere yönelik ziyaretleri de sürdürdüklerini belirten Yaşar, gittikleri her yerde vatandaşın kendilerine karşı büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdiğini söyledi. Bu yakın ilgiye teşekkür eden Yaşar, birlik ve beraberliğe yönelik mesajlar verirken, göreve gelmesi halinde yapacakları çalışmaları anlattı, nasıl bir görev ve yönetim anlayışı sergileyeceklerine dair ipuçları da verdi.

Yeni dönemin gönül belediyeciliği dönemi olacağını Göçü Mahallesi’ndeki konuşmasında da tekrarlayan Yaşar, “Gönül belediyeciliğini ilçemizde en fazla uygulayacağımız yerlerin başında Göçü Mahallemiz gelmektedir. Halkın içinde, halkından kopuk olmayan, halkıyla sürekli istişare ederek hizmet üreten bir anlayış yeni dönemimizin olmazsa olmazları arasında olacaktır. Göçü Mahallemizde de, yerleşim merkezimizi hep birlikte yöneten bir sistemi hayata geçireceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın.”dedi.

Dış mahallelerde yeni taleplerin yanısıra, geçmiş dönemden eksik kalan hizmetleri de yeni dönemde tamamlayacaklarını  vurgulayan Yaşar, yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ile hükümetin imkanlarından daha çok istifade edebilmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. “Üçlü olacağız, güçlü olacağız” diye konuşan Yaşar, yeni dönemde bu üçlü saç ayağının ittifaka MHP’nin de dahil olmasıyla dörde yükseldiğinin altını çizerek, “İnşallah, yeni dönemde bu dörtlü saç ayağının yerine oturmasıyla birlikte ilçemizde dört dörtlük hizmet dönemi başlayacak. Bunun için hem Cumhur ittifakının adayı olarak Beyşehir Belediyesi’nin adayına, hem de mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız olan Uğur İbrahim Altay Bey’e güçlü bir destek verilerek sahip çıkılması  ilçemize daha çok hizmetlerin gelmesi anlamında da büyük bir önem taşıyor. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum.”ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı olarak sadece belediye başkan adaylığında değil, meclis üyeliği adaylığında da AK Parti’nin MHP ile ittifak yaptığına  vurgu yapan Yaşar, “Biz ülkemizin,milletimizin, vatanımızın yanında olan vatansever insanlar olarak ayrılmadık, kopmadık. Hiçbir zaman makam kaygısı içerisinde olmadık. 31 Mart seçimlerini, sadece belediye seçimleri olarak değil, beka meselesi olarak da gördük. O yüzden Cumhur İttifakı olarak bu birliktelik içerisinde saflarımızı birleştirdik, bütünleştirdik. Meclis listelerimizi de oluştururken en ufak bir tartışma yaşamadık. Çünkü, bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyordu. Amaç hizmet etmek ve birlik ve beraberliğimizi korumaksa, aynı amaç, aynı düşüncelerle Beyşehir’imizin 67 mahallesine de hizmet için hep beraber bu yola çıktık. Her kim olursa olsun, ister AK Parti, ister MHP ya da bir başka partiye gönül vermiş olsun, hiçbir siyasi parti ve görüş ayrımı yapmadan biz bu şehre inşallah sizlerin de destekleriyle yeni dönemde hizmet edeceğiz. Biz bunun için bu göreve talip olduk. İlçemizin, şehrimizin her noktasına, her karış toprağına da hizmet götüreceğiz. Çünkü biz ilçemizi ve ilçemizin tüm insanlarını da seviyor ve kucaklıyoruz. Eğer, gerçekten geçmişte kırılan kalpler varsa onları tamir etmeye, gönüller kırıldıysa kazanmaya geliyoruz. Yeni dönemde inşallah bütünleşen bir Beyşehir halkıyla, gönül belediyeciliği anlayışı içerisinde el ele, gönül gönüle vererek bölgemize en iyi hizmeti kazandırmanın çarelerini arayacağız. Seçimden seçime gelen değil, en az ayda bir kez mahallesinde hemşerisiyle biraraya gelen bir belediye başkanını karşınızda göreceksiniz. Bunun sözünü veriyorum. Biz inşallah halkımızdan hiç kopmayacağız. Bugün burada yeni dönem için taleplerinizi de dinledik. İnşallah, bunlar içerisinde yapılabilecek olanlar konusunda herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. İnşallah, Göçü Mahallemiz gibi tüm dış mahallelerimizle beraber ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel, daha estetik bir görünüme kavuşturmanın gayretini göstereceğiz. Seçim beyannnamemiz için de inşallah tekrar biraraya geleceğiz. İnşallah bu beyannameyi de açıkladığımızda görecekseniz ki, toplumun her kesimine hitap eden bir beyanname olacak.”dedi.

MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş da, konuşmasında, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerken, “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. İslamın son ordusu olan yüce Türk milletinin var oluş meselesidir bu seçimler. Bu yüzden sizin Cumhur İttifakı’na vereceğiniz her bir oy, bir desteğin büyük önemi bulunuyor ve bu destek aynı zamanda Türk Milletine ve Türk devletine verilmiş olan bir destek de olacaktır. Hepinizin hiç ayrımsız hayır dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.”diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English