Son Dakika Haberler

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, ligde 6'ncı randevuda

Eklenme Tarihi: 21.03.2015 - 13:15

İki takım arasında geride kalan 5 maçın 3'ünü Akhisar Belediyespor, birini Trabzonspor kazandı

TRABZON (AA) - Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla 6'ncı kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 5 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, birini Trabzonspor kazandı. Bir maçta da taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini sahasında 3-1 yenerken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Geçen sezon Akhisar Belediyespor, sahasında 3-0, deplasmanda da 4-2 galip gelerek rakibine üstünlük sağladı. Bu sezon da Manisa'da oynanan ilk maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Söz konusu karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor 10, Trabzonspor 6 gol kaydetti.

- Trabzon'da 3'üncü maç

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile sahasında 3'üncü karşılaşmasına çıkacak.

İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 2 maçta taraflar birer galibiyet aldı. 

2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini 3-1 yenerken geçen sezon ligin 20. haftasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olmuş ve teknik direktör Mustafa Akçay, istifa etmişti.

İki takım bu sezon lig ve kupada olmak üzere 3'üncü karşılaşmasını oynayacak. Bu sezon ligde Manisa'da oynanan ve 1-1 berabere biten maçın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzon'da oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Manisa'da yapılan kupa maçı ise Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Böylece bu sezon oynanan 3 resmi maçta Trabzonspor 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı.


Kaynak: