Torku Konyaspor, Anadolu Efes'e "zor anlar" yaşatmak istiyor

Eklenme Tarihi: 15.12.2014 - 18:06

Kulüp başantrenörü Bekir: "Rakibimizin adı ve gücü belli. Hafta boyunca iyi çalışacağız ve Anadolu Efes'e Konya'da zor anlar yaşatmak için elimizden geleni yapacağız"

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başantrenörü Aziz Bekir, "Rakibimizin adı ve gücü belli. Hafta boyunca iyi çalışacağız ve Anadolu Efes'e Konya'da zor anlar yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bekir, yaptığı açıklamada, evlerinde Darüşşafaka Doğuş'a karşı 30 dakika çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Darüşşafaka Doğuş'un ligde basketbol açısından en düzenli oynayan ve belli standardı olan takımlardan biri olduğunu belirten Bekir, "Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Üçüncü çeyreğin sonunda gücümüz rakibimize yetmemeye başladı. Sert savunmaya karşı skor üretemedik. Direndik ama başaramadık. Rakibimiz de haklı bir galibiyetle Konya'dan ayrıldı" diye konuştu.

Bekir, Darüşşafaka Doğuş maçını kötü oynayarak kaybetmediklerini, müsabakayı kazanmak için istekli olan oyuncularının sergilediği performanstan memnun kaldığını dile getirdi.

- "Rakibimizin adı ve gücü belli"

Türkiye Basketbol Ligi'nin 11. haftasında evinde Anadolu Efes'i ağırlayacaklarını anımsatan Bekir, şöyle devam etti:

"Rakibimizin adı ve gücü belli. Hafta boyunca iyi çalışacağız ve Anadolu Efes'e Konya'da zor anlar yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Maç öncesinde eksiklerimiz var. Troy De Vries'in durumu henüz netleşmedi. Ayak bileği üzerindeki tendonda ağrı hissediyor ve biz de onu riske atmamak için ağrısı geçene kadar dinlendirmeyi tercih ediyoruz. Antrenmanlara başlamış değil. Tedavisi sürüyor. Anadolu Efes karşısında oynayıp oynamayacağı belli değil."


Kaynak: