Spor Toto Süper Lig'de görünüm

Eklenme Tarihi: 28.10.2014 - 01:17

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçları tamamlandı. Beşiktaş, yenilgiye rağmen haftayı 14 puanla lider kapatmayı başardı. Torku Konyaspor ise 6 puanla 15. sırada yer aldı.

Haftanın son maçında Beşiktaş, deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla Kayseri ekibi ilk galibiyetini alırken, Beşiktaş ise ilk yenilgisini aldı. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un gollerini 54. dakikada Boye, 89. dakikada Edinho ve 90+2. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç kaydetti. Beşiktaş golleri ise 70 ve 85. dakikada Kerim Koyunlu'dan geldi. Kerim Koyunlu, Beşiktaş formasıyla ligdeki ilk gollerini kaydetti.

 

 

Bu arada, karşılaşmanın 67. dakikasında Beşiktaşlı Gökhan Töre doğrudan kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

 

 

Fenerbahçe sahasındaki maçta Gençlerbirliği'ni 2 penaltı golüyle geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısını golsüz bitiren sarı-lacivertliler, ikinci yarının 50. dakikasında kazanılan penaltı atışını Emre Belözoğlu ile kullandı. Tecrübeli oyuncu topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. Gençlerbirliği bitimen 9 dakika kala Antal ile beraberliği sağladı. Oyundan kopmayan Fenerbahçe Emenike'nin düşürülmesiyle 86. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Sarı-lacivertliler, bu penaltı atışını da Kuyt ile kullandı. Hollandalı futbolcu attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve müsabaka Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğünde sona erdi.

 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'dan 4 gol yiyen Galatasaray, ligde de İstanbul Başakşehir'den 4 gol yedi ve maçı 4-0 kaybetti. Sarı-kırmızılıların bir varlık gösteremediği karşılaşmada rakibin gollerini 16 ve 69. dakikada Costa, 20. dakikada Semih Şentürk ve 76. dakikada Da Silva kaydetti.

 

 

Trabzonspor, sahasındaki karşılaşmada Gaziantepspor ile 4-4 berabere kaldı. Bordo-mavili ekibin gollerini 48. dakikada Belkalem, 63. dakikada Yatabare, 67. dakikada Sefa Yılmaz ve 90+4. dakikada Cardozo attı. Gaziantepspor'un gollerini ise 7. ve 52. dakikada Muhammet Demir, 18. dakikada Erdem Şen, 64. dakikada Chibuike kaydetti. 

 

 

Haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor, sahasında Akhisar Belediyespor'u 2-1 yenmeyi başardı. Ev sahibin ekibin gollerini 56. dakikada Traore ve 90+3. dakikada Turgay Bahadır atarken, konuk takımın tek golü ise 52. dakikada Gkekas'tan geldi. Akhisar Belediyespor'da Ahmet Cebe, 54. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 

 

Kasımpaşa, evinde Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. İstanbul temsilcisinin gollerini 44. dakikada Scarione ve 70. dakikada Babel ağlara gönderdi.

 

 

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Sivasspor, sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 yenildi. Konuk takımın tek golünü Kweuke 86. dakikada kaydetti.

 

 

Bursaspor, deplasmanda Balıkesirspor'u Bakambu ve Belluschi'nin geçti. Yeşil-beyazlılar rakibini 5-0 mağlup ederek, ligdeki üçüncü galibiyetini aldı. Karşılaşmada golleri 5 ve 55. dakikada Belluschi, 18, 23 ve 34. dakikada Bakambu kaydetti.

 

 

Mersin İdmanyurdu, evindeki maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen Eskişehirspor'u 4-2 yenmeyi başardı. Mersin ekibinin gollerini 40 ve 75. dakikada Oktay Delibalta, 79. dakikada Berkay Tolga Dabanlı (kendi kalesine), 90+4. dakikada Sinan Kaloğlu filelerle buluşturdu. Eskişehirspor'un golleri ise 3. dakikada Ömer Şişmanoğlu ve 28. dakikada penaltı vuruşundan Erkan Zengin'den geldi.

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında toplam 37 gol oldu. 6 maçı ev sahibi, 2 müsabakayı deplasman takımları kazanırken, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

 

 

Gol krallığı yarışında Akhisar Belediyesporlu Yunan golcü Gkekas 8 golle ilk sıradaki yerini korudu. Yunan futbolculu 5 golle Bursasporlu Bakambu izledi.

 

 

Ligde alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu ise şöyle:

 

 

 

 

 

- Sonuçlar

 

 

Kardemir Karabükspor-Akhisar Belediyespor: 2-1

 

 

Kasımpaşa-Torku Konyaspor: 2-0

 

 

Sivasspor-Çaykur Rizespor: 0-1

 

 

Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 2-1

 

 

Balıkesirspor-Bursaspor: 0-5

 

 

Mersin İdmanyurdu-Eskişehirspor: 4-2

 

 

Trabzonspor-Gaziantepspor: 4-4

 

 

İstanbul Başakşehir-Galatasaray: 4-0

 

 

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş: 3-2

 

 

 

 

 

- 8. hafta:

 

 

Galatasaray-Kasımpaşa, Gençlerbirliği-İstanbul Başakşehir, Bursaspor-Sivasspor, Akhisar Belediyespor-Trabzonspor, Çaykur Rizespor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor-Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş-Fenerbahçe, Eskişehirspor-Balıkesirspor ve Torku Konyaspor-Kardemir Karabükspor.

 

 

 

 

 

- Puan durumu

 

 

Spor Toto Süper Lig
 
  Takımlar O G B M A Y AV P
  ---------------------------------   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   --- 
1.  BEŞİKTAŞ 10  14 
2.  MERSİN İDMANYURDU 13  13 
3.  AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 11  10  13 
4.  FENERBAHÇE 13 
5.  GALATASARAY -1  13 
6.  KASIMPAŞA 12  12 
7.  İSTANBUL BAŞAKŞEHİR 10  11 
8.  BURSASPOR 11  10 
9.  GAZİANTEPSPOR 11  12  -1 
10.  ÇAYKUR RİZESPOR -1 
11.  GENÇLERBİRLİĞİ
12.  TRABZONSPOR 10  -1 
13.  KARDEMİR KARABÜKSPOR -1 
14.  KAYSERİ ERCİYESSPOR -1 
15.  TORKU KONYASPOR -2 
16.  ESKİŞEHİRSPOR 12  -4 
17.  SİVASSPOR 10  -3 
18.  BALIKESİRSPOR 15  -9 
 

 

 

.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”