Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuk’ta “Zamanın Etkisi” isimli sergi açıldı

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Limitsiz Tasarım Topluluğu ve Fakülte Temsilciliğinin iş birliğiyle “Zamanın Etkisi” adlı sergi açıldı.

Selçuk’ta “Zamanın Etkisi” isimli sergi açıldı
Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Doç. Dr. Zuhal Türktaş, “Fakültemizde Limitsiz Tasarım Topluluğumuz ve Fakülte Temsilciliğimizin iş birliğiyle düzenlenen ‘Zamanın Etkisi’ isimli sergi bizi aslında çocukluğumuza götürecek geçmişten bugüne yolculuk yapmamızı sağlayacak. Neredeyse bir buçuk aydır hazırlıkları süren bu sergide geçmişte neler yaşıyorduk, bugün modern günlerde nasıl mekânlarda yaşıyoruz, bunu göreceğiz. Tabii bu kişilerin kendi tercihidir. Bugün hala geçmişte yaşayanlarımız da var. Sergiyi aktivasyon sergisi olarak da algılayabiliriz çünkü izleyicilerin nabzını ölçmek gibi de bir hedefimiz var. Hareketli bir sergi, sonucunda bize anket sonucu çıkacak. Kâğıttan küçük kuşlarımız var. Hangi mekânda ruhunuz kaldıysa oraya kuşlarımızı iğneleyeceğiz. En son bunları saydığımızda sayının çoğunluğu ruhumuzun nerede olduğunu anlatacak. ‘Zamanın Etkisi’ sergisine katkıları olan Limitsiz Tasarım Topluluğu Akademik Başkanı Arş. Gör. Mehmet Noraslı’ya, Topluluk Başkanı Cansu Özbal’a, Fakülte Temsilcimiz Tuğçe Atal’a ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ediyorum. Aslında bu sergiyle bir ilki de gerçekleştiriyoruz. Çünkü tüm fakülte öğrencilerimizi bir arada toplayan bir aktivasyon oldu. Bu anlamda da çok değer taşıyor” ifadelerini kullandı. 

Sergiyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Okka, “Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mensubu olmak bir ayrıcalıktır. Bunu gururla söylüyorum. İnşallah giderek daha da iyi olacağız. İyinin sınırı yoktur. Yeter ki niyet hayır, akıbet hayır olsun. Birliğimizin, dirliğimizin ve beraberliğimizin ömür boyu devam etmesini diliyorum. Fakültemizin ve diğer fakültelerin de daha güzel işlere ve başarılara imza atmaları dileğiyle serginin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Sergi açılışının ardından Limitsiz Tasarım Topluluğu Akademik Başkanı Arş. Gör. Mehmet Noraslı’ya, Topluluk Başkanı Cansu Özbal’a, Fakülte Temsilcisi Tuğçe Atal’a Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Okka tarafından belge takdimi yapıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen sergiye Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Okka, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Zuhal Türktaş, Doç. Dr. Ahmet Dalkıran, Fakülte Sekreteri Haluk Çini, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English