"Potanın Kartalları" lideri yenmeyi istiyor

Eklenme Tarihi: 10.12.2014 - 15:59

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Turhan: "Darüşşafaka Doğuş Türkiye Basketbol Ligi'nin lideri ancak yenilmeyecek bir takım değil. Rakibimiz ile oynayacağımız maçta da sahaya galibiyet için çıkacağız"

KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, "Darüşşafaka Doğuş Türkiye Basketbol Ligi'nin lideri ancak yenilmeyecek bir takım değil. Rakibimiz ile oynayacağımız maçta da sahaya galibiyet için çıkacağız" dedi.

Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona çok iyi başladıklarını, ligde 9 maçta 6 galibiyet aldıklarını söyledi.

Galibiyetlerden 3'ünü deplasmanda kazandıklarını anımsatan Turhan, deplasmanda güçlü rakiplere karşı kazanılan maçların önemli olduğuna dikkati çekti.

Turhan, ligde 10. hafta karşılaşmasında sahalarında Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacaklarını belirterek, "Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Seyirci baskısı çok önemli. Bizi yalnız bırakmasınlar. Darüşşafaka Doğuş Türkiye Basketbol Ligi'nin lideri ancak yenilmeyecek bir takım değil. Rakibimiz ile oynayacağımız maçta da sahaya galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.


Kaynak: