Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 06.02.2018 - 22:45

Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Oyundan memnunum, skordan memnun değilim." Göztepe Teknik Direktörü Tuna: "Bu zor deplasmandan 1 puanla dönüyor olmak, 10 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor'a mağlup olmamak bizim için değerli"



TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, çok iyi futbol oynadıklarını ancak skordan memnun olmadığını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik ederek, "Maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Bir sürü pozisyon yakaladık, sahanın her yerinde biz vardık. Pozisyonların hepsinde organize geldik. Ölü topları mükemmel kullandık ama maalesef gol bulamadık." dedi.

Futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

"Önümüzde bir sürü daha maç var. Önemli olan diğer maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz. Bugünkü oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Maçı 3-0, 4-0 kazanmamız gerekiyordu. Arkadaşların isteyerek yaptığı şey değil tabii ki ama kale önünden bir türlü golü atamadık. Kalecileri çok iyi performans gösterdi. Her zaman olmaz bazen kalecilerin şansı iyi gider, şanslı gün yaşar. Rodallega'ya yapılan yüzde yüz penaltıydı. Herhalde hocanın dalgınlığına geldi. Oyundan memnunum, skordan memnun değilim. Rahat galibiyet almamız gereken maçtı. Oyuncuları tebrik ediyorum."

Çalımbay, gol sıkıntılarının olduğunu vurgulayarak, "Burak'ın dışında baktığınız zaman ya Rodallega ya N'Doye ya da Yusuf Yazıcı, gol atacak. Onun dışında gol atma sıkıntımız var. Devre arası yönetimle konuştum, kanat oynayan gol atan oyuncu istedim. Bütün uğraşlara rağmen onu alamadık, devre arası transfer zor. Alsak böyle maçlarda oynatabilir, sorunu çözebilirdik. Rodallega'ya kızamıyorum, bir şey demiyorum uzun süredir oynamıyor. Belli şeyleri oynamaya oynamaya kaybetmiş olabilir onu kazanacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.



- Tuna'nın açıklamaları



Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise bordo-mavili takıma karşı deplasmanda aldıkları 1 puanın çok değerli olduğunu belirterek, "Trabzonspor'a bugün verdiğimiz pozisyonlar, şut şansları, savunmadaki sorunlar ve maçın sonucunda alınan bir puan var. Beto'nun performansı önemliydi. Kendi oyun felsefemizde olmayan bir oyun oynadık. Orta sahada paylaşımlarda hatalar yaptık. Abdülkadir ve Sosa'nın hareketliliğine cevap veremedik. Bu zor deplasmandan 1 puanla dönüyor olmak, 10 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor'a mağlup olmamak bizim için değerli. İki takımı da tebrik etmek gerek. Trabzonspor'un şanssızlığı bugün golle buluşmaması." diye konuştu.

Tuna, bir gazetecinin takımdan ayrılan 'Forvet oyuncusu Adis Jahovic'i arar mısınız?' şeklindeki sorusuna esprili bir cevap vererek, "Telefonla ararız belki. Transfer anlamında da Göztepe bazı kararlar aldı. Jahovic'in gitmesi de radikal bir karardır. Göztepe'nin bugün aldığı bu kararlar, ileride Göztepe'yi çok olumlu etkileyecek. Demba Ba kararı da bizim için öyleydi. İleride faydasını göreceksiniz. Jahovic'in eksikliğini hissetmeyeceğimizi biliyorum." değerlendirmesinde bulundu.



- Beraberlik serisi



Göztepe karşılaşmasından 1 puanla ayrılan Trabzonspor, ligde oynadığı son 4 maçta rakipleriyle berabere kaldı.

Bordo-mavililer, söz konusu 4 haftada 8 puan kaybederek zirve yolunda yara aldı.



- Yusuf Yazıcı, cezalı



Trabzonspor'da sarı kart gören Yusuf Yazıcı, cezalı duruma düştü.

Bordo-mavili futbolcu, gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanında takımda yer alamayacak.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”