'Anadolu’nun en büyüğüyüz’ diyen Konyaspor Kadın Taraftarlar Derneği’nden çağrı

Eklenme Tarihi: 21.08.2019 - 18:08 , Son Güncellenme: 21.08.2019- 18:12

Konyaspor Kadın Taraftarlar Dernek Başkanı, iş kadını Remziye Bayındır, Konya'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söylerken, Anadolu’nun en büyük kadın taraftar grubu olduklarını vurguladı, Konyaspor Kulübü’nden özel tribün isteğinin yanı sıra bazı taleplerde bulundu.

’Anadolu’nun en büyüğüyüz’ diyen Konyaspor Kadın Taraftarlar Derneği’nden çağrı
Konyaspor Kadın Taraftarlar Dernek Başkanı, iş kadını Remziye Bayındır, Konya'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söylerken, Anadolu’nun en büyük kadın taraftar grubu olduklarını vurguladı.

Ankaragücü taraftarları arasında da bayanların olduğunu ve kendilerine Konya’da yardımcı olduklarını ifade eden Bayındır, “Onları evimizde ağırlamak istedik, çok hoşlarına gitti. ‘Biz de bir dernek kurmak istiyoruz’ dediler. Ne zaman Konya’ya gelirseniz kapımız açık diyerek vedalaştık” ifadelerine yer verdi.

Bayındır, “Bundan sonra maçlarda bizler de varız hatta deplasmanlarda bile olmak isteriz. Buradan sayın Valime, Belediye Başkanlarımıza, Emniyet Müdürümüze, Konyaspor başkanımıza rica ediyoruz. Biz bayanlara özel bir tribün istiyoruz. Daha çok gelen bayan arkadaşımız olur. Bize tribün yeri verilsin ki eşleriyle gelmeyen çok sayıda bayan taraftar var. Kombine ve forma indirimlerinin yanı sıra oturacağımız bir yer olması lazım. Ayrıca stadyumda bayanlara ait her iki koridorda lavabo ve wc’lerin olması gerekiyor” dedi.







 

Kaynak: