Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz’dan genel kurul ile ilgili açıklama

Eklenme Tarihi: 16.05.2018 - 15:08 , Son Güncellenme: 16.05.2018- 16:21

Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, genel kurula ilişkin açıklama yaptı.

Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz’dan genel kurul ile ilgili açıklama
Yeşil Beyazlılarda Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz sezonun değerlendirmesini yapmak üzere KONTV’de katıldığı Spor Gündemi programında genel kurul ile ilgili soruyu cevapladı.
 
Çok zor bir sezon geçirdiklerini ve birçok sıkıntıyla aynı anda uğraşmak zorunda kaldıklarını belirten Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz  “Herkesin ders alması gereken bir sezon geçirdik. Evet önümüzde bir Fenerbahçe maçı var ama bunun öncesinde herkes kendi içinde,  Yönetim kurulumuzda kendi içinde bunun muhasebesini yapacak muhakkak. Geçmişten zaten ders alamazsak ilerde taşları yerine sağlıklı oturtamayız. Dolayısıyla biz de ders alarak sağlıklı bir yönetim nasıl olur bunların üzerinde çalışmamız gerekiyor. Tabii ki yeniden yapılanma güçlü kucaklayıcı bir yönetim, barış içinde bir yönetim, şehri ile barışan bir yönetim ve şehri kucaklayan bir yönetim nasıl olmalı bunların çalışmasını elbette bizde yapacağız. Bunun sonuçlarını elbette daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Henüz bu konuları yönetim kurulunda konuşmadık. Bunları tartışıp daha sonra elbette kamuoyuyla paylaşacağız. Şu anda bunları evet sadece kendi içimizde tartışıyoruz ama yönetim kurulunda ortaya koyarak tartışacağız” dedi.

Önemli kararlar olacaklarını ifade eden Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz: “Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çünkü uzun süreçte. Hiçbir şekilde futbolcularımızın  alacağı yoktur. Yönetimdeki arkadaşlarımız kendi aramızda para toplayarak arkadaşlarımızın terlerini ödemişizdir. Teşekkür ediyorum. Şehrimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Zor zamanımızda bize güç verdiler gerektiğinde gerekli desteği verebileceklerini gösterdiler. Daha iyi nasıl olabilir daha güçlü nasıl olabiliriz şehrin tamamını nasıl kucaklayabiliriz bunun çalışmasını yapacağız. Yeni yapılanma nasıl olacaksa bununla ilgili açıklamalar yapacağız. Yönetim kurulunda karar alındıktan sonra bunun açıklamasını yaparız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Konspor

Kaynak: