Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'nın en genç başkan adayı çalışmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşar, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde ilçeye bağlı dış mahallelere yönelik gezilerine devam ediyor. Mahallelerde vatandaşlarla buluşan Yaşar, ilçe merkezinde ise Beyşehir Belediyesi’nin kademe, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe merkezinde konuşlu KOSKİ, Fen İşleri 4.Daire ve İtfaiye teşkilatlarını ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldi. Ziyarette, Beyşehir Belediyesi kademe ve şantiyesindeki sorunlar üzerinde personelle istişarelerde bulunan Yaşar, göreve gelmesi halinde çalışma şartlarının bu alanlarda daha da iyileştirileceğinin sözünü verdi.
Yaşar, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ile partililerle birlikte ilçenin dış mahallelerinden Çiçekler ve Karahisar’da da vatandaşlarla biraraya geldi.



Ziyaretinde, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur ittifakının adayı olarak kendisine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a destek isteyen Yaşar, gönül belediyeciliği vurgusu yaptı. Konya’nın en genç adayı olarak enerji ve azim dolu bir belediye başkan adayı olduğunu ifade eden Yaşar, bu enerjisini ve performansını seçilmesi halinde 5 yıl boyunca Beyşehir ve mahallelerine en güzel hizmetleri kazandırabilmek için kullanacağını belirtti.



Beyşehir merkez ve dış mahallelere hizmet etmek için Beyşehirliler’in desteği ve dualarına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yaşar, “Çiçekler ve Karahisar mahallelerimiz bugüne kadar bizlere bu desteği hep verdi. Bundan sonra da vereceğinden hiç şüphem yok.Allah hepinizden razı olsun.”diye konuştu.



Ziyaret ettikleri yerlerde vatandaşların talep ve düşünceleri dirlediklerini anlatan Yaşar, “Buradaki mahallelerimizde de gençlerimizi, vatandaşlarımızın bizlere aktardığı birçok sorunu dinledik. Bunları notlarımızın arasına aldık. İnşallah eksiklerin hepsini tamamlayacağız. Çiçekler’imizi de, Karahisar’ımızı da, Beyşehir’imizin tamamını da burada yaşayan hemşerilerimizle birlikte, onların istekleri doğrultusunda hep beraber yöneteceğiz. Çünkü, gönül belediyeciliği de bunu gerektiriyor. Belediye başkanı seçilirsem en az ayda bir kez dış mahallelerimizde olacağım. 7 gün, 24 saat ulaşılabilen, telefonu herkese açık olan bir belediye başkanı olacağım. Makamların değil, halkın belediye başkanı olacağım. Bu sözler seçim zamanı söylenen bir söylem değil, bunu bana seçimde gerekli desteği verir sahip çıkarsanız inşallah hep birlikte yaşayıp göreceğiz.”ifadelerini kullandı.



AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında, Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın özellikle köyden mahalleye dönen yerleşim merkezleri için getirdiği kazanımlara dikkat çekti. Şenol, daha önce mezarlıklarına bakım yapılmayan, çöpleri toplanmayan köyden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerinde buna benzer birçok hizmetin hayata geçirilmeye başlandığını, buna hemşerilerinin bu dönemde yakından şahit olduğunu dile getirdi. Şenol, bu hizmetlerin devamı için 24 Haziran’da olduğu gibi 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı’na ve belediye başkan adayına verilecek oylarla sahip çıkılmasını beklediklerini ifade ederek, “Üzeyir Kardeşimiz, hem MHP’nin, hem de AK Parti’nin cumhur ittifakı adayıdır. Onun için desteklerinizi bu yönde kullanmanızı istiyoruz. Seçimler gelir gider, asıl olan hizmettir, söylenenin yapılmasıdır.”şeklinde sözlere yer verdi.

MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ise, Cumhur İttifakı belediye başkan adayı olan Üzeyir Yaşar’a yapılacak seçimde güçlü bir destek beklediklerini ifade ederek, bu gücün yeni dönemde Beyşehir’in en iyi hizmetleri kazanmasının önünü açacağını söyledi. Duymuş, cumhur ittifakının ortak sloganı olan gönül belediyeciliğini yeni dönemde en iyi uygulayan yerlerin başında Beyşehir’in olacağına inandığını da dile getirirken “İnşallah gönüllere gireceğiz, eksik kalanları da tamamlamaya, bölgemize yeni hizmetler kazandırmaya geliyoruz.”dedi.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English