Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay'ın parklarında ramazan yoğunluğu

11 ayın Sultanı Ramazan’ın gelmesi ile birlikte Karatay Şehir Parkı, Olimpiyat Parkı, Adalet Parkı gibi onlarca park iftar için gelenlerle dolup taşıyor.

Karatay’ın parklarında ramazan yoğunluğu
Karatay’a kazandırdığı 3 milyon 606 bin m²’lik yeşil alanları ve bahçeleri ile modern yapılaşmayı doğa ile iç içe yükselten Karatay Belediyesi, parkları ile de şehrin gözdesi olmaya devam ediyor.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte parklarda özellikle iftara yakın saatlerde büyük bir talep yaşanıyor. Vatandaşlar, açık havada eşsiz bir doğa manzarasının içerisinde iftar yapma imkanı bularak güzel bir akşam yaşıyor.

343 Bin 300 m² alana sahip içerisinde 12.500 m² Biyolojik Gölet ve 14.000 m² Lunapark alanı 418 kamelya ve 46 adet 5’li grup mangal yerine sahip Karatay Şehir Parkı;  161 bin 900 m² toplam alanıyla Karatay’ın ikinci büyük parkı olan ve mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, jimnastik aletleri alanı, çocuk oyun grubu, 180 kamelyası, 4 süs havuzu, 5 olimpiyat halkası havuzu, 1100 m bisiklet pisti, 2300 m koşu parkurunun yanı sıra Fair Play Müzesi’ne de ev sahipliği yapan Olimpiyat Parkı başta olmak üzere Karatay’ın parkları iftar yapmak için gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi tarafından yapılarak Konya’nın istifadesine sunulan parklara vatandaşlardan yoğun teveccüh göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hançerli doğa ile bağları güçlendirerek; daha da modern bir Karatay inşa etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Hançerli “Adalet, Olimpiyat ve Şehir Parkı gibi büyük parklarımız hemşerilerimizden büyük talep görüyor. Saraçoğlu Hobi Bahçemizde 431 ve Karaaslan Hobi Bahçemizde 250 parselimiz var. Karaaslan Piknik Bahçesi 454 aileye hitap edecek şekilde gerçekleştirildi. Konya’da bir ilk olan piknik bahçesinde 100 m²’lik 454 alanda hemşerilerimiz aileleriyle birlikte gelecekler burada istirahat edebilecekler. Piknik alanları boşaldığında yeni bir aile gelip pikniğini yapabilecek. Karaaslan Piknik Bahçesi günlük kullanımda her gün 454 ailemize hizmet etmiş olacak. Çalışmalarımız tamamlandı. Yeşil alanlarımızdaki çimenlerin büyümesi ve kök atmasının ardından en azından bir kez biçilmesi için bekliyoruz. Karaaslan Piknik Bahçesi, Ramazan Bayramından hemşerilerimizin istifadesine sunulmuş olacak. “dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English