Son Dakika Haberler

Dört kişiden oluşan dünyaca ünlü grup, "Timeless" adlı yeni albümlerinin dünya turnesi kapsamında Volkswagen Arena'da konser verdi

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Klasik eserlere getirdikleri özgün yorumlarla dünya çapında üne kavuşan 4 kişilik grup Il Divo hayranlarıyla buluştu.

Topluluk, "Timeless" adlı yeni albümlerinin dünya turnesi kapsamında Volkswagen Arena'da konser verdi.

Grup üyelerinden ABD'li tenor David Miller, konserde yaptığı konuşmada, tüm hayranlarına teşekkür ederek, "İyi akşamlar İstanbul. Yepyeni albümümüz Timeless'ın konserine hoş geldiniz. Bu akşam burada olduğumuz ve İstanbul'a bir kez daha geldiğimiz için çok mutluyuz. Buraya gelmeyeli çok uzun zaman oldu. Sizler için harika bir gösteri hazırladık, son albümümüzden eserleri dinleyeceksiniz. Ancak tabii ki klasikleşmiş, ölümsüz şarkılarımız da olacak." dedi.

Fransız tenor Sebastien Izambard da Türkçe "İyi akşamlar İstanbul" ile "Teşekkür ederim." sözlerini kullanarak, "Yeniden buraya gelmek çok güzel. Çok uzun zaman olmuş buraya gelmeyeli. Biz 15 yıldır beraberiz. Bunca zamandır bize gösterdiğiniz sevgi için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

İsviçreli tenor Urs Bühler de Türkçe "İyi akşamlar İstanbul" sözleriyle seyirciyi selamlayarak, şöyle konuştu:

"Çok teşekkür ederiz. Yeniden burada, Türkiye'de olmak gerçekten harika. Daha önceki gelişimizde açık havada konser vermiştik ve çok da güzel olmuştu. Burada bu gece bizimle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizin için hazırladığımız bu kısa yolculuğa eşlik edeceğiniz için de teşekkürler. Bu alanı müzikle dolduracağız. Repertuvarımızda, dün, bugün ve yarın olacak. 2018, yeni bir yıl, yeni bir turne, yeni şarkılarla dolu bir albüm ve yeni hayaller oldu bizim için. Bu yıl bizim için gerçekten özel bir yıldı çünkü 15. yılımızı kutluyoruz."

Grubun diğer üyesi İspanyol bariton Carlos Marin ise 15. yıl dönümünü müzik ve dansla kutlamak istediklerini söyledi.

Grup üyelerinin, İspanyolca ve Fransızca seslendirdikleri şarkılara, modern dans, bale ve İspanyol dansı yapan dansçılar eşlik etti.

Başta pop olmak üzere farklı müzik türlerinden şarkılara getirdikleri opera düzenlemeleriyle 2004'ten bu yana yoğun ilgi gören turnelerde hayranlarıyla buluşan grubun son albümleri 10 Ağustos'ta yayımlandı.

Topluluk, bugüne kadar 30 milyonu aşan albüm satışına ulaşırken, 33 ülkede 160 altın ve platin plak kazanarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English